Továbbképzést szervez a Testnevelési Egyetem
2019. április 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Új módszer, új tudás a mindennapos testnevelésben címmel továbbképzést szervez a Testnevelési Egyetem április 27-én szombaton a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián (NEKA) – minden jelentkezőt szeretettel várunk!

Továbbképzést szervez a Testnevelési Egyetem (NEKA)

A program elsődleges célja az iskolai nevelési koncepciókat, helyi tanterveket, pedagógiai programokat tartalmi elemekkel kitölteni a mindennapos testnevelés és a szabadidős sporttevékenységek keretében, amelyek biztosítják a gyermekek testi, lelki és szellemi egészségéhez szükséges feltételeket.

Fontos továbbá, hogy társadalmunk felismerje a csapatsportok fontosságát, és egyre több fiatal érezzen kedvet a sportoláshoz. A továbbképzés egész nap tart, az elméleti előadások és a gyakorlati foglalkozások révén a résztvevők megismerhetik az adott korcsoportokra vonatkozó testnevelés-oktatási stratégiákat, különös tekintettel a labdás sportágakra.

Az eseményt Dr. Hamar Pál, az MTA doktora, a TE oktatási rektorhelyettese és Györfi János, a TE stratégiai főtanácsadója, európai kézilabda mesteredző nyitja meg. Előadást tart Dr. Ökrös Csaba, a TE Sportjáték Tanszékének vezetője, egyetemi docens, európai kézilabda mesteredző, Hajdu János, a NEKA sportszakmai vezetője, európai kézilabda mesteredző, Kiss Szilárd európai kézilabda mesteredző, Dr. Makszin Imre, a TE Pedagógiai és Módszertani Tanszékének egyetemi docense, Csordás Makszin Ágnes, a TE Pedagógiai és Módszertani Tanszékének tanársegédje, Kökény Tibor, a TE Pszichológia és Sportpszichológia Tanszékének egyetemi tanársegédje, sportpszichológus és Boros Zoltán, a TE Sportjáték Tanszékének oktatója, kosárlabda szakedző, európai mesteredző.

Jelentkezni április 18-ig lehet, a képzés díja pedig 10 000 forint, amely tartalmazza az oktatás és az adminisztráció költségeit.

További információk a virtualcampus.tf.hu oldalon.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!