Gránitdiploma átadás Balatonfüreden
2019. április 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hámory Sarolta 1919-ben született hallgatónk – aki az idén ünnepli 100. születésnapját – 75 éve végzett a Testnevelési Egyetemen, akkori nevén a Magyar Királyi Testnevelési Főiskolán.

Gránit diploma átadás Balatonfüreden

Lotty néni már átvette arany-, gyémánt- és vasdiplomáját is, az idén pedig igényelte a következő, gránit jubileumi diplomát. Dr. Kerekes Judit, az ünnepelt Amerikában élő lánya elmondta: édesanyja már nem hagyja el otthonát, ezért örülne, ha egy delegáció elvinné a diplomát balatonfüredi otthonába.

Az április 27-én reggel 10 órára meghirdetett ünnepségen megjelent Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, valamint Lotty néni egykori tanítványai, pedagógus kollégái és természetesen leánya is, aki matematika tanár a School of Education CUNY College of Staten Island Egyetemen New Yorkban. A Testnevelési Egyetemet Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, illetve az Alumni és Karrier Iroda két munkatársa képviselte. Rektor úr köszöntőjében hangsúlyozta, nagyon szeretné, ha a következő, smaragddiploma átadásánál is jelen lehetne. Az ünnepségen volt ajándékozás, torta, éneklés és versmondás.

Jó egészséget kívánunk egykori hallgatónknak. Isten éltesse sokáig, Lotty néni!

Utolsó módosítás: 2021. július 1. 12:36
nyomtatás
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!