Gránitdiploma átadás Balatonfüreden
2019. április 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hámory Sarolta 1919-ben született hallgatónk – aki az idén ünnepli 100. születésnapját – 75 éve végzett a Testnevelési Egyetemen, akkori nevén a Magyar Királyi Testnevelési Főiskolán.

Gránit diploma átadás Balatonfüreden

Lotty néni már átvette arany-, gyémánt- és vasdiplomáját is, az idén pedig igényelte a következő, gránit jubileumi diplomát. Dr. Kerekes Judit, az ünnepelt Amerikában élő lánya elmondta: édesanyja már nem hagyja el otthonát, ezért örülne, ha egy delegáció elvinné a diplomát balatonfüredi otthonába.

Az április 27-én reggel 10 órára meghirdetett ünnepségen megjelent Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, valamint Lotty néni egykori tanítványai, pedagógus kollégái és természetesen leánya is, aki matematika tanár a School of Education CUNY College of Staten Island Egyetemen New Yorkban. A Testnevelési Egyetemet Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, illetve az Alumni és Karrier Iroda két munkatársa képviselte. Rektor úr köszöntőjében hangsúlyozta, nagyon szeretné, ha a következő, smaragddiploma átadásánál is jelen lehetne. Az ünnepségen volt ajándékozás, torta, éneklés és versmondás.

Jó egészséget kívánunk egykori hallgatónknak. Isten éltesse sokáig, Lotty néni!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!