Megint nagyon jól éreztük magunkat!
2019. május 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Klebelsberg Kuno Szakkollégium kedden kvízestet rendezett, amelyre ismét meghívást kapott a „Mindhalálig TF” tanári csapat. Nagy örömmel mentünk el, hiszen az első alkalommal is nagyon jól éreztük magunkat - írja beszámolójában Nemerkényi Krisztina tanárnő.

Verhetetlen volt a Mindhalálig TF csapata

Az este nyolckor kezdődő programra 10 csapat jelentkezett. Ide mindenki azért jött el, hogy a saját kútfejére, tudására hagyatkozva (mobil használata nélkül!) próbálja megoldani az érdekesebbnél érdekesebb feladatokat.

Hét kérdéscsoportot kaptunk, egyenként 10-10 kérdéssel, de esetenként – külön kérdésekért – még bónusz pontokat is gyűjthettünk. A feladatok változatosak voltak: filmrészleteket, képeket, címereket kellett felismerni, de természetesen sporttal kapcsolatos kérdések is voltak.

Az est során a hallgatók egy-egy hamburgert és/vagy pohár sört elfogyasztva, jókedvűen oldották meg a feladatokat. A háromórás vetélkedő végén hirdették ki az eredményt, amelyet csapatunk (Nemerkényi Krisztina, Szikora Katalin, Farkas Péter, Vizkeleti László) nyert meg. Az eseményen mindenki kapott egy kis ajándékcsomagot, amit a HÖK állított össze.

A játék során mindenki a tudása legjavát adta. Nem a győzelem volt a célunk (bár nem bántuk!), hanem tudásunkat akartuk felmérni, kicsit meg akartuk mozgatni az agyunkat, és jól akartuk érezni magunkat. Ez sikerült is! Köszönhető a remek és lelkes szervezésnek, név szerint: Németh Renátának, Horváth Dávidnak és Martonyi Gergelynek, akik kitűnően dolgoztak. Nagy energiákat fektettek bele az estbe, mert ők is tudják, a játék fontos eleme, hogy az agyunkat arra használjuk amire való: gondolkodásra. Azonban ugyanilyen fontos cél, hogy működjön egy közösség, valamint érezzük jól magunkat.

Az est folyamán ezek a célok mind teljesültek.

Nemerkényi Krisztina

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!