EURO 2020 önkéntesség
2019. augusztus 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A legelső labdarúgó Európa-bajnokságot 1960-ban rendezték, jövőre így az UEFA kerek évfordulót ünnepelhet. Ebből kifolyólag a labdarúgó történelemben először 12 különböző városban szervezik meg az Európa-bajnokságot, mely egyben lesz hivatásos sportrendezvény és európai futballfesztivál.

EURO 2020 önkéntesség

Szeretnénk, hogy egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely reményeik szerint meghozza a kedvüket a további sportönkéntességhez. Csapatunkkal mi is arra törekszünk, hogy az eddigi legsokszínűbb önkéntes programot szervezzük meg, mindezzel rendkívüli lehetőséget biztosítva több ezer önkéntesnek.

Kiket keresünk:

  • 18. életévét betöltött,
  • legalább társalgási szinten angolul beszélő,
  • minimum a négy mérkőzésnapon ráérő (2020. 06. 16.; 20.; 24.; 28.) jelölteket.

Mit biztosítunk az önkénteseink számára?

A kiválasztottak lehetőséget kapnak arra, hogy a 2020-as UEFA Európa-bajnokságon szert tegyenek kiemelkedő rendezvényszervezési és irányítási tapasztalatokra, melyet akár szakmai gyakorlatként is el lehet számoltatni. Az önkéntesek a beosztásuknak megfelelő akkreditációt, teljes Adidas egyenruhát (cipővel) és étkezést, valamint ingyenes helyi tömegközlekedési lehetőséget kapnak, az esemény végén pedig záróbulit rendezünk számukra, ahol oklevéléllel és további ajándékokkal lepjük meg őket. Mindent összevéve életre szóló élménnyel gazdagodhatnak.

A hosszútávú önkéntesség során 12 hónapon keresztül van lehetősége az önkénteseknek betekinteni a szervezési munkálatokba, a munkánkat leginkább a promócióban, toborzásnál az önkéntes jelöltek interjúztatásában segítik, az esemény ideje alatt pedig a helyszíni koordinációban.

Hosszútávú önkéntes program, melyre csak jövő hét hétfőig lehet jelentkezni >>>

A következő labdarúgó Európa-bajnokság önkéntes programjához a jelentkezés >>>

kép: >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!