A magyar sport belülről, a Sportért Felelős Államtitkársággal
2019. október 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Sportmenedzsment Tanszék szervezésében megvalósuló A magyar sport belülről eseménysorozat második állomása 2019. október 24-én került megrendezésre az Athén teremben. Vendégeink az Emberi Erőforrások Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának munkatársai voltak, Dr. Géczi Mariann főosztályvezető (Sportszakmai és Utánpótlás-nevelési Főosztály), Dr. Hajdú Sándor osztályvezető (Sportlétesítmény-fejlesztési Főosztály) és Kovács György osztályvezető (Sportkapcsolati Főosztály).

A magyar sport belülről, a Sportért Felelős Államtitkársággal

A beszélgetés során a hallgatók közelebb kerülhettek a sportirányítás működéséhez, láthatták a sporttal kapcsolatos kormányzati szándék végrehajtóinak szemszögéből is a magyar sportéletet. A vendégek nyíltan és készséggel válaszoltak a hallgatói kérdésekre a sportirányítás jövőjéről, a magyarországi sporteseményekről és a hazai sportlétesítmény helyzetről, egyebek mellett. Az előadók sem voltak restek kérdezni a hallgatóságtól azzal kapcsolatban, milyen jövőt képzelnek el sportéletben. Nemcsak szakmai tudásukat, hanem személyes tapasztalataikat is megosztották a hallgatósággal, akik reményeink szerint sokat meríthettek a saját karrierjük építéséhez.

A magyar sport belülről a Sportért Felelős Államtitkársággal

A sikeres eseménysorozat következő állomása alkalmával egy országos sportági szakszövetség szemüvegén keresztül láthatjuk a sportéletet, amelyre 2019. november 28-án kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!