EDUCATIO 2020: Megmutattuk magunkat
2020. január 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az idén január 9. és 11. között immár 20. alkalommal rendezték meg az EDUCATIO nemzetközi oktatási kiállítást, amelynek a Hungexpo volt a házigazdája. Mintegy 200 kiállító és több mint 50 ezer látogató emelte tovább a rendezvény rangját, s csaknem 50 magyar felsőoktatási intézmény képviseltette magát, így természetesen a Testnevelési Egyetem is.

Az idén is nagy sikert arató eseményen a TE standja szokás szerint rendkívül népszerű volt, intézményünk bemutatkozása és hallgatóink bemutatói ragyogóan sikerültek – ezúton is köszönet érte. 

Megmutattuk magunkat (Educatio 2020)

Mint ismert, az EDUCATIO nemzetközi oktatási szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekötni a szereplőket, vagyis a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel, a diákokkal, az oktatókkal és a szülőkkel. A Testnevelési Egyetem jelenléte számunkra mindig fontos, de jó volt látni, hogy a TE iránti érdeklődés is ennek megfelelő. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!