Én is a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok!
2020. január 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immár a mesterszakon első éves hallgató a Testnevelési Egyetemen Szekeres Lilla, aki rekreációszervezést tanul, s tanulmányai elvégzését követően ezen a területen kíván elhelyezkedni. De hogyan került a TE-re?

Én is a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok!

„Ó, egyértelmű volt, hogy a Testnevelési Egyetemet választom – mondta megkeresésünkre Szekeres Lilla. – Kaposváron születtem és tíz évig táncoltam hip-hopot. A sport és a rendezvények szervezése kifejezetten érdekelt és érdekel ma is.”

Az egyetemen felhalmozott tapasztalataiból (is) kiindulva bátran ajánlja a fiatalok számára a Testnevelési Egyetemet a továbbtanulással kapcsolatban, s meg is indokolta, miért. „Először is a tanórák és a különféle programok miatt, amelyek tartalmasak és izgalmasak. Kiemelném továbbá a hangulatot, az itteni közösség összetartó erejét, a kapcsolatépítési lehetőségeket, no meg azt, hogy becsületes munkával mindenki ki tudja venni magának mindazt, amit szeretne – el tudja érni céljait. Meggyőződésem, hogy a Testnevelési Egyetem elvégzése biztosíték az elhelyezkedésre a munkaerőpiacon.”

Szekeres Lilla kitűnően beszél angolul és alapszinten spanyolul – utóbbit mindenképpen szeretné fejleszteni. „A HÖK alelnöke vagyok, benne vagyok a rendezvények szervezésében, itt is szerzek tapasztalatokat – folytatta. – A lehető legmagasabb szintű tudás elsajátítására törekszem, s ki tudja, még az is előfordulhat, hogy itt, a Testnevelési Egyetemen kezdek majd el dolgozni a szakmámban.”

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!