Megtisztelő felkérés Srí Lankáról
2020. november 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nagy megtiszteltetésben részesült ifj. Dr. Tóth János, a Testnevelési Egyetem adjunktusa: ismét felkérést kapott a nemzetközi edzőképzés újabb szegmensében. Hogy mit kell tudnunk a megkeresésről? „A Srí Lanka-i edzőképzésen kaptam felkérést, hogy az ottani labdarúgó edzőkollégák munkáját segítsem” – újságolta a TE oktatói munkája mellett a Ferencvárosi Torna Club utánpótlásában dolgozó edző.

Megtisztelő felkérés Srí Lankáról

Korábban már keresték az idősebbik és az ifjabbik Dr. Tóth Jánost egyaránt, hogy segítsék az adott régió fejlődését, de az élet úgy hozta, hogy nem nyílt lehetőség az újabb személyes találkozásra.

„Egyetemünk nemzetközi edzőképzésén korábbi hallgatónk, Ratnam Jusmin kért fel minket, hogy támogassuk munkáját az ottani labdarúgás fejlesztésében. A helyi sportminisztérium régiós koordinátoraként az edzőképzés fejlesztését felkarolva ígéretes tervek alapján dolgoznak, amelyek számunkra is izgalmas kihívásokat jelentenek. A távolságból adódóan, illetve a vírushelyzetre tekintettel a továbbképzés online történt, ennek témája a magyar akadémiai rendszer bemutatása és a korosztályos képzés volt.”

A továbbképzés mellett a TE oktatója másik megtiszteltetésben is részesült.

„Az AFC Sports Training Academy felkért a tanácsadó testület tagjának, ami szintén megtisztelő számomra. A helyi akadémiai rendszer még kibontakozóban van, így az együttműködésünk és segítségünk erre a területre ugyancsak kiterjed.”

Gratulálunk oktatóinknak, hogy a korábbiakhoz hasonlóan a Testnevelési Egyetem hírnevét öregbítve képviselik intézményünket a nemzetközi színtéren is.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!