Hírek

A Magyar Atlétikai Szövetség versenybírói tanfolyamot szervez

Ha korábban atletizáltál, vagy csak szereted az atlétikát és megtapasztalnád, hogy milyen feladatokkal jár egy verseny komplett lebonyolítása, akkor ne hagyd ki a lehetőséget és csatlakozz a MASZ versenybírói csapatához! Ha ügyes vagy, akár a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokságon is benne lehetsz a csapatban!

A Magyar Atlétikai Szövetség versenybírói tanfolyamot szervez

A versenybírói minősítés megszerzésének feltétele a 2021. április 9-i írásbeli és 16-17-i szóbeli online vizsgák sikeres teljesítése és legalább 6 óra időtartamú gyakorlati versenybíráskodás valamely MASZ által szervezett versenyen. A vizsgát megelőzően 2021. március második felében egy 3 órás online kötelező konzultációra kerül sor.

A tanfolyamon történő részvétel feltétele a tanfolyam vizsganapjáig betöltött 16. életév. A tanfolyamra azon III. osztályú versenybírók jelentkezését is várjuk, akik II. osztályú minősítést szeretnének szerezni.

A részvétel térítésmentes, a tanfolyam tananyagát (ami közel 13 órányi többször is visszanézhető videós tananyag) és a részvételi díjat a MASZ biztosítja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a versenybírók a munkájukért díjazást kapnak!

Jelentkezési lap >>> (a jelentkezésnél Gmail-es email címet kérünk megadni, ha esetleg nincs, kérjük, hozz létre egyet!)

Jelentkezési határidő: 2021. február 28.

felhívás,tanfolyam,Magyar Atlétikai Szövetség,versenybíró