A Magyar Atlétikai Szövetség versenybírói tanfolyamot szervez
2021. február 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ha korábban atletizáltál, vagy csak szereted az atlétikát és megtapasztalnád, hogy milyen feladatokkal jár egy verseny komplett lebonyolítása, akkor ne hagyd ki a lehetőséget és csatlakozz a MASZ versenybírói csapatához! Ha ügyes vagy, akár a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokságon is benne lehetsz a csapatban!

A Magyar Atlétikai Szövetség versenybírói tanfolyamot szervez

A versenybírói minősítés megszerzésének feltétele a 2021. április 9-i írásbeli és 16-17-i szóbeli online vizsgák sikeres teljesítése és legalább 6 óra időtartamú gyakorlati versenybíráskodás valamely MASZ által szervezett versenyen. A vizsgát megelőzően 2021. március második felében egy 3 órás online kötelező konzultációra kerül sor.

A tanfolyamon történő részvétel feltétele a tanfolyam vizsganapjáig betöltött 16. életév. A tanfolyamra azon III. osztályú versenybírók jelentkezését is várjuk, akik II. osztályú minősítést szeretnének szerezni.

A részvétel térítésmentes, a tanfolyam tananyagát (ami közel 13 órányi többször is visszanézhető videós tananyag) és a részvételi díjat a MASZ biztosítja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a versenybírók a munkájukért díjazást kapnak!

Jelentkezési lap >>> (a jelentkezésnél Gmail-es email címet kérünk megadni, ha esetleg nincs, kérjük, hozz létre egyet!)

Jelentkezési határidő: 2021. február 28.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!