Szellemi tulajdonvédelem
2021. június 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az Innovációs, Technológia és Tudástranszfer Központ által szervezett a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00012 pályázat keretében az alapfokú szerzői jogi képzésen 11 fő alapfokú szerzői jogi képesítést szerzett, melyhez ezúton is gratulálunk!

Iparjogvédelmi és szerzői jogi tanfolyam indul

A nagy érdeklődésre való tekintettel várjuk egyetemünk polgárainak jelentkezését az alapfokú iparjogvédelmi tanfolyamára. A 20 órás képzés végén alapfokú szakvizsgára kerül sor.

A tanfolyam rálátást biztosít az iparjogvédelem rendszerére és főbb összefüggéseire, ezen belül részletesen tárgyalja az iparjogvédelmi oltalmi formák nemzetközi vonatkozásait, azok eljárásrendjét és gazdasági jelentőségét, az iparjogvédelem területén segítséget, információt nyújtó intézményeket és szolgáltatásaikat, az iparjogvédelmi kutatásokat segítő adatbázisokat.

Minimum 20 fő jelentkezése esetén, a tanfolyamot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala külön biztosítja az idei évben a Testnevelési Egyetem polgárai számára  és  a képzés az Innovációs, Technológia- és tudástranszfer Központ a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00012 pályázatból finanszírozza

Jelentkezésüket kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e- mail címre megküldeni szíveskedjenek!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!