Lediplomázott a Hallgatói Önkormányzat elnöke
2021. június 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Lediplomázott a Testnevelési Egyetem MSc Rekreáció szakán Szaplonczay Makrina, akinek ezzel nem csupán a tanulmányai értek véget az intézményben, hanem elnöki megbízatása is. Ahogyan egy korábbi nyilatkozatában fogalmazott, csodálatos, izgalmakkal teli korszak zárult le az életében.

Lediplomázott a Hallgatói Önkormányzat elnöke (Szaplonczay Makrina)

„Négy évig töltöttem be a Hallgatói Önkormányzat elnöki tisztségét, tényleg nagy élmény volt – mondta megkeresésünkre Szaplonczay Makrina. – Embereket, munkafolyamatokat ismertem meg, sőt az egyetem szabályzatait, illetve jogszabályokat is. Időnként azért kihívást jelentett a tanulmányaim mellett minden feladatot maradéktalanul ellátni. A tárgyilagosság és az igazságosság mezsgyéjén haladva mindig a hallgatók érdekeit képviseltem.”

A friss diplomás hölgy hozzátette: a Testnevelési Egyetemen eltöltött évei során felhalmozott tapasztalatot és tudást szívesen visszaforgatná az intézménybe, a legkevésbé sem zárta ki a valamikori visszatérés lehetőségét. Jelenleg azonban más területre fókuszál.

„Egy ideje esküvőket szervezek. Ebben is van már tapasztalatom, és büszkeséggel tölt el, hogy pozitívak a visszajelzések. Érdekes és izgalmas kihívás, nagyon szeretem ezt csinálni. A rendezvényszervezés egyébként is érdekel, legyen szó akár sport-, akár szabadidős rendezvényekről. A Testnevelési Egyetemet pedig örökre a szívembe zártam, nagyon sokat tanultam az egyetem közösségétől, mindenkinek hálás vagyok, aki segítette a munkámat.”

A HÖK-elnöki posztot a távozó Szaplonczay Makrina után Oravecz Anna tölti be.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!