TFSE-MTK: több mint bajnoki
2021. február 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Csütörtökön kisorsolták a 2021-es Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcas döntőjének párosítását, s eldőlt, hogy az Euroliga negyeddöntőjébe jutó, s az idény során még veretlen soproniak – akik tavaly kilencedszer hódították el a kupaserleget Pécsen – sikerük esetén a négy között a Szekszárddal, a Vasassal vagy a TFSE-MTK-val találkoznak. 

A nyolccsapatos MK-nak a budapesti Gabányi László Sportcsarnok ad otthont február 24. és 28. között. A küzdelmekben hagyományosan a bajnoki tabella első nyolc együttese vehet részt, hét gárda már biztosan tagja a mezőnynek, a nyolcadik utas pedig szerdán rendezendő TFSE-MTK–Vasas összecsapás győztes lesz. Ezt a mérkőzést a bajnokság 6. fordulójából halasztották el, és a szerdai pótlásnak kiemelt jelentősége lesz. A járványhelyzet miatt az MK a korábbi évektől eltérően ötnapos lesz, a résztvevők a mérkőzések után hazautazhatnak, a torna zárt kapuk mögött zajlik majd. 

TFSE-MTK: több mint bajnoki

A Magyar Bianka vezetőedző irányította TFSE-MTK tavaly újoncként szédületes idényt teljesített az élvonalbeli bajnokságban, hiszen a hatodik helyen végzett, míg a Magyar Kupában negyedik lett. Ha a csapat szerdán megveri a Vasast, ismét megpróbálhat maradandót alkotni a Magyar Kupában.

Úgyhogy: hajrá, TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!