SportInno 2019

A III. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia időpontja 2019. október 2-3., helyszíne a Testnevelési Egyetem (Budapest XII, Alkotás u. 44.)

„A konferencia kiváló alkalmat teremt a magyar sport társadalmi, gazdasági és kulturális értékeinek, fejlesztési lehetőségeinek bemutatására is. Bízom benne, hogy a résztvevők számtalan szakmai ismerettel, valamint kapcsolattal gazdagodva, tehetségüket, képességeiket, tudásukat kibontakoztatják és azokat maguk, valamint a sporttársadalom javára eredményesen kamatoztatják.” – Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos rektor

Mocsai Lajos

A Testnevelési Egyetem (TE) harmadik alkalommal rendezi meg az innovációról és sportról szóló konferenciát, melyen a sportszakemberek, sportolók, testnevelők, edzők és kutatók mellett a vállalati szféra is tájékozódhat a legkorszerűbb eszközökről, módszerekről, kutatási eredményekről és lehetőségekről egy magyar és angol nyelven tartott színes rendezvény keretében, valamint megismerhetik a sportinnovációhoz kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat, kiállítókat. A konferencia egy nemzetközi találkozási pont az egyetem külföldi és magyar intézményi partnereinek és networking lehetőség azoknak, akik a tudomány, gyakorlati sportszakemberek, oktatók, edzők és cégek közti párbeszédet és tapasztalatcserét fontosnak tartják.

A III. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia szervezői várják az innovációval kapcsolatos témákra vonatkozó javaslataikat, valamint az érdeklődő vállalati szervezeteket, sportszakembereket, oktatókat, edzőket és tudományos kutatókat, akik előadások, kerekasztal és kötetlen beszélgetések formájában is bemutathatják ötleteiket és tapasztalataikat.

A konferenciáról bővebb információért lépjen kapcsolatba a szervezőkkel az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen (az email tárgya: „sportinno” legyen).

Tisztelettel meghívjuk a Testnevelési Egyetem szervezésében megrendezett III. Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciára. A magyar és angol nyelvű nemzetközi rendezvény célja, hogy ösztönözzük újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válását. A magyar sportszférában és a világon zajló versenyben, különösen az olimpiai eredményesség fokozásával kapcsolatos feladatokban szélesebb nemzetközi tudományos és szakmai spektrumban szeretnénk lehetőséget biztosítani tapasztalatcserére és tudás-transzferre. A konferencia tárgyalja a sport innovatív társadalmi szerepét, ismerteti a legjobb gyakorlatokat, ajánlásokat tesz, hogy miként kerüljön be az innovatív megközelítés a sportági tervezési metódusba és a megvalósítás gyakorlatába. Az idei konferencián kiemelt hangsúlyt kap a sport életmód, életminőség javító szerepe, a primér prevenció, a teljesítménydiagnosztika, informatika/digitális technika és analitika, illetve dróntechnológia szerepe a modern sportban.

Kiváló előadókkal, izgalmas workshopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel szeretnénk áttekinteni a sportinnováció teljes spektrumát és lehetőséget adni a sportszakembereknek nézeteik ütköztetésére. A szervezők várják az innovatív szellemű edzőket, sportszakembereket, de természetesen a nyitott, újításokat kereső testnevelőket és hallgatókat is. Lehetőséget adunk az üzleti élet képviselőivel való találkozásra a kutatóknak és sportszakembereknek határon innen és túlról is.

Szeretettel várjuk Budapesten, a III. Sport és Innováció Konferencián, ahol a kutatók, sportszakemberek, edzők, oktatók és cégek közösen keresik a fejlődés útjait!

Tisztelettel, a Konferencia szervezőbizottsága.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!