Publikációs lehetőség

Felhívjuk a Sport és Innováció Konferencia előadói figyelmét, hogy a Testnevelési Egyetem tudományos folyóirata a Testnevelés Sport és Tudomány (TST), várja az előadásokon alapuló cikkeket.

Az újság célja magas szakmai színvonalú írások közlése magyar, illetve angol nyelven, a sporttudomány és a gyakorlati sportszakmai munka területein. A folyóirat fórumot biztosít az eredeti közleményeknek, review-cikkeknek és könyvrecenzióknak, továbbá a Testnevelési Egyetemen tartott sporttudományi konferenciák válogatott absztraktjainak. Az eredeti közlemények és az áttekintő cikkek lektori folyamaton mennek keresztül (két független, anonim bíráló), a könyvrecenziók felkérésre történnek. A TST várja mindazokat a sporttudományokkal foglalkozó kéziratokat, eredeti közleményeket és összefoglaló tanulmányokat melyek a testnevelés, edzésmódszertan, társadalom és természettudomány területén folyó kutatásokról számolnak be. Továbbá, a sport bármely aspektusában végzett kísérletek, kutatások eredményeiből születő publikációknak is szeretnénk fórumot adni.

Mivel újságunk kétnyelvű, ezért mind hazai és mind külföldi szerzőktől várunk spottudományokkal kapcsolatos kéziratokat.

További információ >>>

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!