JAM

A JAM az SAP SuccessFactors termékének kommunikációs modulja, amit a Testnevelési Egyetem önálló, dolgozói belső kommunikációs felületként használ. Az alkalmazás során a felhasználó találkozhat olyan funkcióval, beállítási lehetőséggel, ami kapcsolódik a SuccessFactors-hoz, azonban ezek használata – az egyetemi szabályozás szerint – nem megengedett. Az egyetem új informatikai szolgáltatása annak érdekében, hogy a megszokott információforrást megtartsa a "hírek-l" funkciót beépítette a rendszerbe. Ezekről a mellékelt felhasználói útmutatóban részletesebben olvashat.

Az SAP JAM bevezetéséről kapcsolatos hivatalos Rektori-Kancellári rendelkezés, tájékoztató levél itt található. A házirend és a felhasználási feltételek áttekintésével érdemes kezdeni az ismerkedést.

Egyszerű, áttekinthető, képes összefoglalót talál a JAM felhasználói segédletben. Bővebb tájékoztatást, a különböző funkciók bemutatását pedig megtalálja a JAM felhasználói útmutatóban.

Technikai probléma, kérdés vagy ha felhasználói adataiban eltérést talál, vagy ennek módosítását igényli, kérjük, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Csoportlétrehozási igény esetén írjon a fenti címre egy kérelmet, ami tartalmazza a létrehozandó csoport nevét és a tagok listáját. Mivel a rendszer felhasználói létszáma limitált és a külső óraadók kiléte is változó, így csak állandó dolgozói státuszban lévő dolgozók adhatók hozzá a kért csoporthoz.

Belépés a JAM rendszerbe: jam.tf.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!