Videóstúdió

1123 Budapest, Alkotás u. 44., Főépület/I/44-45. | telefon: +36-1-487-9254 | mobil: +36-70-378-6830 | fax: +36-1-365-6337 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.tf.hu/videostudio

Szolgáltatásaink

  • Videófelvétel, komplett videófilm készítése felvétellel együtt (pl. oktató-, referencia- és rendezvényekről készült filmek) – Megbeszélés alapján vállaljuk rendezvények felvételét, vagy komplett videofilm készítésénél a képanyag elkészítését. Ezekhez a feladatokhoz a saját felvételi technikánkon kívül szükség szerint bérelünk is, vagy segítünk kapcsolatrendszerünk felhasználásával külsős videostúdiók ajánlásával, hogy Önök a legjobb felvételt élvezhessék.
  • Videofilm készítése (digitális utómunka, kész anyag kiírása) – Szolgáltatásaink közé tartozik a különböző formátumú nyersanyagok – VHS, SVHS (NTSC/PAL/SECAM), Video8, Hi8, miniDV, DV, DVD – számítógépre történő beírása/bedigitalizálása után a kép és hang megvágása, feliratozása, trükkök alkalmazása, szükség esetén képek, animációk beillesztése a kész anyag videokazettára/DVD-re történő kiírása, igény szerint a DVD-hez menük, feliratok készítése. Gyakorlatilag hozott nyersanyagból komplett videofilm készül felirattal, hanggal, trükkel. A nyersanyag oktató-, referencia-, reklám- és bemutató film alapja, de akár családi felvétel is lehet.
  • 3 kamerás eseményrögzítés – A Hepp Ferenc teremben lévő rendezvényeken lehetőség van erre, beépített kamerákkal.
  • DVD készítése, sokszorosítása – A fent felsorolt formátumokról DVD készítését is vállaljuk. A technológia különösen alkalmas régi családi és egyéb felvételek archiválására a mai kor és a jövő igényeinek megfelelően. Egy DVD-re általában 2 órányi anyag fér el, de különösen fontos anyagok esetében lehetőség van egy magasabb minőségi kategóriájú, 1 órás felvételre is. Az eredeti anyag pontos kijegyzetelése (scriptelése) óra:perc:másodperc bontásban lehetővé teszi, hogy az elkészült DVD megfelelő menüszerkezetű legyen. Lehetőség van számítógéppel zenés, mozgó menüs DVD készítésére is, ez azonban hosszabb időt vesz igénybe és természetesen nagyobb anyagi ráfordítást igényel.
  • CD-re, DVD-re nyomtatott felület készítése – Ha a CD-nek, DVD-nek eleve nyomtatható a “címkés” felülete. A Videostúdióban kapható ilyen CD és DVD, illetve az elkészült munkákat ilyen CD-kre, DVD-kre írjuk ki. Ezekre egy speciális nyomtatóval készítjük el a nyomatokat.

A TF Videostúdió csak megfelelő jogi hátterű anyagok másolását, sokszorosítását vállalja. Nem dolgozunk ismeretlen vagy rossz minőségű nyersanyagra. A nem megfelelően történő beállításokból eredő hibákért nem vállalunk felelősséget.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!