TF Diáktanácsadó Szolgálat

A TF Diáktanácsadó Szolgálat célja, hogy információt és segítséget nyújtson a hallgatóknak

  • a tanulmányaik sikeres elvégzéséhez,
  • az egyetemi életbe való beilleszkedésükhöz,
  • az intézmény hagyományainak megismeréséhez és ápolásához,
  • egyéni életvezetési problémáik megoldásához.

A Diáktanácsadó lehetőséget és keretet nyújt a szakmai felkészülés folyamatában az aktív, autonóm, választott hivatását magas szinten művelő szakmai önmegvalósítás eléréséhez.

Életvezetési, pszichológiai tanácsadás

  • Ezt a tanácsadást a Pszichológia és Sportpszichológia Tanszék szakemberei végzik, sokéves tapasztalataik alapján. Hozzájuk fordulhatnak azok a hallgatók, akik nehéz élethelyzetbe vagy krízishelyzetbe kerültek, akik bármilyen (magánéleti, párkapcsolati, tanulmányi, vizsgázással kapcsolatos, sportolással vagy beilleszkedési stb.) problémával néznek szembe.
  • Itt minden hallgató szakszerű és szigorúan bizalmasan kezelt segítséget kaphat. Célunk, hogy hallgatóink tudják: problémáikkal, gondjaikkal nincsenek magukra hagyva, teljes bizalommal fordulhatnak hozzánk.

A TF Diáktanácsadó Szolgálat várja a hallgatókat, hogy egyetemista éveiket aktív, felelősségteljes munkával, tanulással és sportolással, a kalokagathia eszméjének megvalósításával töltsék el.

A TF Diáktanácsadó Szolgálat a Pszichológia és Sportpszichológia Tanszéken (Új épület, I. emelet) működik (ugyanitt található a TÁMASZ Alapítvány drogprevenciós tanácsadása is) és konzultációs időben, időpont-egyeztetésért felkereshető. Konzultációs időn kívül jelentkezni lehet Kormosné Acsai Irénnél az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

2021. március 27. (módosítva: 2021. június 28.)