Sikeres vegyes intenzív program a TF-en
2023. június 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Lezajlott a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem első vegyes (blended) intenzív programja, amelyet a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága szervezett.

Sikeres vegyes intenzív program a TF-en

A közelmúltban 15 külföldi diák vett részt a program TF-en megrendezett intenzív hetén, amelynek előzménye a májusban digitálisan megtartott órasorozat volt. A program célja, hogy tanórákon és különböző programokon keresztül fejlesszük a diákok sportspecifikus angolnyelvtudását. A kurzuson tíz olasz és öt ciprusi diák vett részt, ami elősegítette a kulturális eszmecserét, és lehetővé tette, hogy bővüljön a résztvevők látóköre.

A TF-en tartott intenzív hét során a diákok számos programon vettek részt, amelyek során lehetőségük nyílt arra, hogy interaktív előadásokon, workshopokon és közös stúdiógyakorlatokon fejlesszék nyelvi készségeiket.

A szervezők olyan környezetet teremtettek a diákoknak, amelyben hasznos gyakorlatokkal fejleszthették nyelvtudásukat, és valós helyzetekben növelhették önbizalmukat.

Sikeres vegyes intenzív program a TF-en

A program sikerét a diákok szavaival írhatjuk le legjobban:

„Szeretném megköszönni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemnek a nagyszerű fogadtatást, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságán dolgozók és a programban résztvevő tanárok, hozzáértését és segítőkészségét, de különösen hálás vagyok, hogy életre szóló barátságok köttettek." (S.G., Foro Italico)

„Csodálatos élmény volt, és ti még inkább azzá tettétek!" (L.L., Frederick Egyetem)

„Csodás fejezet volt az életünkben, és reméljük, hogy minél hamarabb újra találkozhatunk. Igazán köszönünk mindent, amit értünk tettetek, minden nap otthon éreztük magunkat a TF-en.” (F.M., Foro Italico)

Az esemény remek alkalmat kínált, hogy elmélyítsük a partneri viszonyt intézményünk és külföldi partnereink, az Università degli Studi di Roma "Foro Italico" és a Frederick Egyetem között, ezzel megnyitva az utat a további együttműködés előtt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!