Szak- és diplomadolgozatok feltöltése

A dolgozatokat az E-learning Portálra szíveskedjenek feltölteni a Tanulmányi Hivatal által megadott időintervallum alatt. A felületre a Neptun rendszerben használt kóddal és jelszóval tudnak belépni. A "Szakdolgozat és diplomafeltöltés" kurzust keressék, a tanszékünknek megfelelőt (pl.: Szakdolgozat és diplomafeltöltés - Atlétika Tanszék).

Visszaigazolást nem fognak kapni a feltöltést követően, az oldalon való rögzítéssel leadták elektronikusan a munkájukat. A dolgozatok plágiumszűrésre kerülnek, az eredményről csak az oktatók és a konzulensek kapnak tájékoztatást, a hallgatók erről később értesülnek.

Kérdés esetén a Könyvtár és Levéltár munkatársától, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kaphatnak segítséget.

A feltöltésről fontos tudni:

  • Minden hallgató egyszer jogosult feltölteni a dolgozatát, mindennemű változtatás esetén csak igazolás alapján fogadjuk el, és módosítjuk a korábban elküldött írást.
  • A szakdolgozat/diplomadolgozat leadásához 2 különálló pdf formátumú dokumentum egyidejű feltöltése és leadása szükséges:
    • a szakdolgozat/diplomadolgozat elektronikus, nem védett pdf formátumú változata
    • a kötelező mellékletek (pl. eredetiségi nyilatkozat, nyilatkozat a szakdolgozat nyilvánosságáról, stb.) összefűzve egy nem védett pdf formátumú dokumentumban.

Jó munkát, sikeres feltöltést kívánunk!

Utolsó módosítás: 2023. január 19. 14:42
nyomtatás

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!