Új képzéseket hirdet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2023. február 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Három új szakkal bővül a TF képzéskínálata, és már mindháromra jelentkezhetsz a február 15-i határidőig. A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF) már a MSc rekreáció, MSc sport mentáltréner és MSc sportteljesítmény-elemző szakot is választhatjuk, ami kifejezetten remek hír azoknak, akik még nem döntötték el, hová adják be felvételi jelentkezésüket.

A négy félévből álló MSc rekreáció szak célja, hogy rekreációmenedzser-szakembereket képezzen, akik az aktív, egészségorientált szabadidőkultúra kialakításán keresztül képesek javítani a lakosság életmódján, és ezáltal hatékonyan hozzájárulnak a különböző célcsoportok és egyének életminőségének javulásához.

Az ugyancsak négyféléves komplex MSc sport mentáltréner szakon mentáltrénernek tanulhatsz. Ha elvégzed a képzést, a későbbiekben fejleszteni tudod – többek között – az egészséges felnőttek és gyermekek mentális képességét, valamint segíthetsz nekik testi-lelki egészségük megőrzésében.

A háromféléves sportteljesítmény-elemző szakon olyan szakembereket képeznek, akiknek megalapozott elméleti és gyakorlati ismereteik vannak saját szakterületükön, egyéni és intézményes formában képesek segítséget nyújtani a versenysport és a teljesítménysport szereplőinek – sportolóknak, szakmai stáboknak, döntéshozóknak – vagy akár a rekreációs területen fejlődésre vágyóknak.

A jelentkezés feltételeiről itt olvashatsz többet.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!