Az olimpia sok szempontból (MSTT konferencia)
2016. november 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Sporttudományi Társaság 2016-ban ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját, amely így egybeesik a 2016. év kiemelkedő sportrendezvényeivel a magyar szempontból sikeres Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékok megrendezésével és egyben az első újkori Olimpia megrendezésének 120. évfordulójával.

Ebből az alkalomból az MSTT november 21-én egy nagyszabású egész napos konferenciát szervez a Magyar Sport Házában, amelynek középpontjában az OLIMPIA fog szerepelni.

Tekintettel arra, hogy a sporttudomány egy olyan multidiszciplináris terület, amely nagyon sok szempontból foglalkozik tudományos alapossággal és tudományos szempontból a sporttal, így célkitűzésük a konferencia megrendezésével, hogy az OLIMPIÁVAL is hasonló módon, vagyis sok szempontból foglalkozzunk, különös tekintettel arra, hogy Magyarország pályázik a 2024-es Játékok megrendezésére is. Ezen célkitűzés alapján a konferenciának címe: ”Az  OLIMPIA sok szempontból”.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a konferencián, ahol Egyetemünkről számos kolléga fog előadást tartani. A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztráció köteles, tudnivalók a mellékelt programban, illetve az MSTT honlapján.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!