Már az e-sportban is sikerre tör a TFSE
2018. március 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nemzeti ünnepünk napján, március 15-én, csütörtökön a továbbjutásért játszik a TFSE csapata az Európa Ligában! Hogy miről is van szó? 

Nos, a TFSE e-sportsról! Március 5-én ugyanis – a TFSE elnökségének döntése értelmében – megalakult a TFSE e-sport szakosztálya, amely hetedike óta saját FIFA Pro Club csapatot működtet TFSE e-sports néven. Együttesünk már a szakosztályhoz csatlakozása előtt is létezett, mi több, a Hungarian Pro Clubs League elnevezésű bajnokság első osztályában szerepelve szerzett értékes tapasztalatokat, sőt, az European Pro Club League kiírásában is versenyez Play Station 4 platformon. A csapat első mérkőzése TFSE e-sportsként március 15-én lesz, a tét pedig – ahogyan az imént már említettük – a továbbjutás az Európa Ligában.

Már az e sportban is sikerre tör a TFSE

Újonnan megalakult szakosztályunk célja e-sport rendezvények, versenyek, hybrid/vegyes (sport és e-sport) események szervezése, megfelelni az e-sport civilizációs kihívásainak, csapatok versenyeztetése különböző platformokon és játékokban, kapcsolattartás az e-sport érintett szervezeteivel, az e-sport fejlesztése, tudományos kutatások támogatása és végül, de nem utolsósorban a Testnevelési Egyetemhez, illetve a TFSE-hez méltó értékek megteremtése.

Már az e sportban is sikerre tör a TFSE (Barca)

További információk és hírek a TFSE E-sport Szakosztály Facebook oldalán, valamint a TFSE weboldalán lesznek olvashatók. 

Címkék: TFSE,e-sport
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!