Az Indiai Köztársaság Nagykövete karunkra látogatott
2011. május 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május 9-én látogatást tett karunkon H.E. Gauri Shankar Gupta indiai nagykövet, a nagykövetség első titkára, Mr. Sushil Singhal, D.S.C. Rao és S.P.S. Tomar urak, akik egy hetes látogatásra érkeztek az Indiai Ifjúsági és Sportminisztériumból. A vendégek délben Dr. Tihanyi József dékán úr irodájában találkozott karunk vezetőivel, a dékán úr mellett Dr. Tóth Miklós választott dékánnal, Dr. Bognár József tanulmányi dékánhelyettessel, valamint Dr. Kozsla Tibor stratégiai és nemzetközi igazgatóval.

Az indiai nagykövet látogatása

A résztvevők többek közt a sport fontosságáról és a sport indiai helyzetéről beszélgettek, és természetesen szóba került karunk három képviselőinek nemrégiben történt indiai látogatása is.

Ezt követően két vendégünk meglátogatta azt a 34 indiai hallgatót, akik a Nemzetközi Edzőképző Program keretében karunkon tanulnak március végétől június közepéig. A találkozó nagyon jó hangulatban telt, a hallgatók számára nagy megtiszteltetés volt, hogy két, Magyarországon fontos tisztséget betöltő honfitársukkal találkozhattak.

[nggallery id=106]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!