Camp America: jelentkezés meghosszabbítva!
2022. február 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Örömmel értesítjük a hallgatókat, hogy a nyári Camp America program továbbra is várják a jelentkezőket, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a kedvezményes jelentkezési határidőt meghosszabbították, így február 28-ig jelentkezve még mindig jelentős összeget spórolhattok!

Camp America

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre.

Mit ajánlunk? Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower) minimum 9 hétig, valamint 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban a munka befejezte után! 2019-ben valamennyi kiutazott jelentkezőnk csodás élményekkel tért haza, csatlakozz jövőre Te is!

Counselor lennél? A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő (counselor) együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!

Campower munkát végeznél inkább? A kisegítő személyzet a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos: ehhez a munkához aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben is.

A teljes felhívás >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!