A TF is jelen lesz az idei Educatión
2024. január 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nyereményjátékkal és cheerleader-bemutatóval várja a továbbtanulni vágyó, a sport és a sporttudomány iránt érdeklődő fiatalokat az Educatio szakkiállításon a jövőre századik születésnapját ünneplő Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

Január 11. és 13. között a Hungexpo A pavilonjában rendezik az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállítást, immáron 24. alkalommal. A neves seregszemléről természetesen nem hiányozhat a lassan százéves, ám minden tekintetben megújult Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Közép-Európa legrégebbi, testkultúrával és sporttudománnyal foglalkozó felsőoktatási intézménye sem.

A szakkiállítást azzal a céllal hívták életre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos legégetőbb kérdésekre, továbbá, hogy összekapcsolja az érintett szereplőket – a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket – az érdeklődőkkel, vagyis a diákokkal, illetve az oktatókkal és szülőkkel.

Ha kíváncsi vagy ránk, gyere el az eseményre, és keresd fel az intézmény standját!

A Tanulmányi Hivatal és a Hallgatói Önkormányzat képviselői szeretettel várnak, hogy bemutassák a jövőre centenáriumát ünneplő TF megújult kurzus-és programkínálatát, továbbá, hogy megismertessenek az egyetem modern, a tanulást és a sportolást elősegítő infrastruktúrájával, így többek között a tavaly szeptemberben átadott Dr. Koltai Jenő Sportközponttal, ahol 21. századi körülmények várják a TF-hallgatókat.

Ez még nem minden, hiszen a TF-standnál lesz nyereményjáték, sőt ott lesznek az egyetemi sportklub, a TFSE képviselői, valamint a magával ragadó produkciót bemutató TFSE cheerleadercsapata is.

Látogass meg bennünket a Hungexpón, és válaszd a jövő sportegyemét, a TF-et!

A kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ a rendezvény honlapján, illetve Facebook-oldalán.

Időpont: 2024. január 11-13.
Csoportos nyitás az 1-es fogadón: 9.00
Egyéni nyitás a 3-as fogadón: 9.30
Helyszín: Hungexpo, A pavilon, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!