Több mint 1200 önkéntes vett részt bejáráson a Nemzeti Atlétikai Központban
2023. június 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Június 17-én, szombaton rendezték a Nemzeti Atlétikai Központ és Szabadidőpark Családi nyitónapját, amelynek keretében az érdeklődők számára tárva-nyitva állt Budapest új atlétikai stadionja.

A sportkedvelők a nap folyamán különböző távú futóversenyeken is részt vehettek a stadionon belül és a stadion parkjában.

A rendezvényt természetesen nem tarthatták volna meg a lelkes önkéntesek segítsége nélkül. A nap gördülékeny lebonyolításában több mint 230 önkéntes működött közre, akik számára ez az alkalom remek hangolódás volt az augusztusi világbajnokságra. A világbajnokság önkéntesei számos területen segítették a szervezőket: a látogatók az információs pontokan, a futóútvonalak mentén, a Fanzone-ban vagy a versenyirodában találkozhattak velük.

A nyitónap alkalmával a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkéntes programja több mint 1200 önkéntes részére szervezett vezetett stadionbejárást.

Az önkéntes-koordinátorok segítségével a vb önkéntesei körbejárhatták a stadiont kívül és belül egyaránt, továbbá fontos információkat tudhattak meg augusztusban esedékes munkájukkal kapcsolatban. 

Csodálatos nap volt, köszönjük mindenkinek!

Fotó: Gieszer Richárd

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!