A hazai sportirányítás aktuális kérdései (podcast)
2023. február 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatában ezúttal prof. dr. Géczi Gábor, egyetemünk professzora előadását hallgathatjuk meg a magyar állami sportirányítási rendszerről.  

A TF januárban indult podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek.

Ezúttal prof. dr. Géczi Gábortól, a TF Gazdaság és Társadalomtudományi Intézet igazgatójától, a Sportmenedzsment Tanszék vezetőjétől hallhatunk rendkívül érdekes részleteket a magyar állami sportirányítási rendszer múltjáról és jelenéről, valamint a nemrég átalakított struktúráról és a benne rejlő lehetőségekről, amelyek révén – remélhetően – még eredményesebb lesz a magyar sport.  

Ha kedved támad részt venni egy olyan sportmenedzsmentórán, amelyen biztosan nem kell megszólalnod, sőt kérdezni sem fognak tőled, hallgasd meg dr. Géczi Gábor podcastját! Így megúszhatsz egy jelenléti alapú óralátogatást, ráadásul hasznos tudással gazdagodsz. 

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!