A TF kiadja a nyelvvizsga hiányában visszatartott okleveleket
2023. január 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az oklevélszerzés feltételéül előírt nyelvvizsgára vonatkozóan is tartalmaz előírásokat a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény december 20-án hatályba lépett módosítása. Ennek eredményeképpen a Testnevelési Egyetem  legkésőbb 2023. január 19-ig kiállítja mindazon diákjainak oklevelét, akik a korábbi szabályozás alapján nem kaphattak diplomát.

A Tf kiadja a nyelvvizsga hiányában visszatartott okleveleket

A 2021. augusztus 31-ét követően sikeres záróvizsgát tett, valamint a képzési és kimeneti követelményekben meghatározott nyelvvizsgával nem rendelkező hallgatóktól adategyeztetést kérünk az okleveleik kiállításához.

Megkapják oklevelüket a korábban előírt nyelvvizsga megléte, bemutatása nélkül azok is, akik a jelen záróvizsga-időszakban teljesítik sikeresen a záróvizsgát, illetve a mostani félévben szerzik meg abszolutóriumukat és később sikeresen záróvizsgáznak.

Annak érdekében, hogy az okleveleket a pontos adatokkal állíthassuk ki, kérjük, hogy a Neptun tanulmányi rendszerben lévő személyes adatait minden érintett hallgató ellenőrizze! Amennyiben eltérést találnak, 2023. január 13-ig haladéktalanul jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Azoknak a hallgatóknak, akiknek a Neptun tanulmányi rendszerben található személyes adataikban nem történt változás, nincs teendőjük. Számukra az oklevelet 2023. január 19-ig kérelem nélkül, a rendszerben rögzített adatokkal állítja ki a TF.

A 2022/2023 őszi félév végéig abszolvált, de a nyelvi követelményeket még nem teljesített hallgatók esetében – miután sikeres záróvizsgát tettek – a TF szintén kiállítja az oklevelet. Esetükben a bizonyítvány kiállítására a sikeres záróvizsga napját követő 30 napon belül kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!