15 országba viszik el jóhírünket
2017. június 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Június elején ünnepélyes keretek között vették át diplomájukat a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói a Hepp Ferenc teremben. 15 ország 16 edzője végezte el a 3 hónapos kurzust a következő sportágakban: labdarúgás (4 fő), kézilabda (3 fő), tollaslabda (2 fő), vívás (4 fő) és általános erőfejlesztés szakterületen (4 fő).

Újabb 15 országba viszik el jó hírünket

A ceremónián részt vett Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos rektor úr, Dr. Kádár Judit a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője, valamint a hallgatók sportági vezetői és oktatói. Rektor úr beszédében elmondta, hogy fontosnak tartja az edzői munkában a motiváció átadását és megtartását a sportági karrier során, amit csak jó pedagógiai tudással lehet közvetíteni. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos képzés és tanulás, csak így lehet az önmegvalósítási folyamatot magas szintre emelni.

Rektor úr beszédét követően Dr. Kádár Judit mondott néhány útravaló szót a hallgatóknak, és biztatta őket, hogy legyenek az egyetem nagykövetei és vigyék hírét az itt látottaknak, tanultaknak.

Az ünnepi beszédeket követően a diplomák átadására került sor, majd a hallgatók nevében Elizabeth Hutton (Nagy-Britannia) búcsúzott az intézménytől.

A ceremóniát fotózkodás és fogadás követte.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!