Meghívó: Szenior Életmódváltó 2014
2014. december 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2014 december 13-án tartja a Testnevelési Egyetem és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közösen a Szenior Életmódváltó rendezvényt.

Szenior Életmódváltó 2014

Az esemény koordinátora a TF Rekreáció Szakcsoportja. A sportszakmai hátteret az egyetem tanárai, valamint végzős rekreáció és egészségfejlesztés szakos diákjai biztosítják. Az egészségfejlesztési szakmai hátteret Országos Egészségfejlesztési Intézet szakértői adják.

A szervezők legfőbb célkitűzése, hogy elősegítsék, illetve megfelelő szakmai háttérrel támogassák az időskorú lakosság életmódváltását, hogy egészségesebb, aktívabb időskort élhessenek meg. Fontos küldetése az eseménynek, hogy a korábban aktív idősek esetleg új, egész életen át űzhető sportágakkal ismerkedjenek meg. A szervezők ezzel a kezdeményezéssel biztosítani szeretnénk a szeniorok számára a közösséghez való újra kapcsolódás lehetőségét a fizikai aktivitáson keresztül.

Meghívott előadók: dr. Radák Zsolt, dr. Berkes István, Monspart Sarolta, Balczó András és még sokan mások.

Az esemény fővédnöke: dr. Simicskó István Sporttért felelős államtitkár (EMMI).

Az aulában egész nap előadások zajlanak majd, a Bácsalmási Atlétika Csarnokban pedig szűrések és különböző sportágak. Egyéb helyszínek: a Barakk 1, az uszoda, illetve az udvar, ahol többek között tájgyaloglás és tenisz is lesz.

A rendezvényről bővebb információ itt található.

A szervezők minden érdeklődőt szerettel várnak!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!