Meghívó a VIII. Sporttudományi PhD Szimpóziumra

Idén is megrendezésre kerül a Sporttudományi PhD Szimpózium, melynek célja, hogy a doktoranduszok számára biztosítsa a lehetőséget kutatási terveik és elért tudományos eredményeik bemutatására, egymás munkáinak megismerésére.

A Szimpóziumon (előadással) részvétel továbbra is kötelező a tavaszi félévben aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára. Az 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a Szimpózium ún. konferencia részén, az 2-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő a Doktori Iskola vezetői és hallgatótársaik előtt. Az 1. féléves hallgatók részvétele is kötelező, de nem kötelező az előadás tartása.

Erre a hagyományos tudományos ünnepre a Sporttudományok Doktori Iskola előadói mellett szeretettel és tisztelettel várunk mindenkit, más doktori iskolák doktoranduszait, oktatóit, akik szeretnék nyomon követni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

A VIII. Sporttudományi Szimpózium időpontja: 2023. június 29-30.

Üdvözlettel,
Dr. Radák Zsolt
egyetemi tanár
a Doktori Iskola vezetője

Kapcsolat: Rab Tímea, Doktori Titkárság (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Program

  • kivonatos program >>>
  • részletes program >>>
  • program- és absztraktfüzet  >>>

Jelentkezési határidő: lezárult

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!