Nemzetközi kiutazások

A Testnevelési Egyetem elkötelezett a munkatársak szakmai fejlesztésében, a tudományos és szakmai közéletben való részvétel előmozdításában, célja az Egyetem minél szélesebb körű képviselete. Ennek részeként az Egyetem lehetőséget biztosít a munkatársak részére nemzetközi konferenciákon, sport- és egyéb szakmai rendezvényeken történő részvétel támogatására az űrlap kitöltésével.

Kérjük, hogy a kitöltéssel kapcsolatos alábbi tudnivalókat figyelmesen olvassa el, és a formai követelményeket tartsa be!

 1. Ha az utazás egyes szakaszai nem ugyanazon módon történnek, akkor ezek megkülönböztetésre használja a rendelkezésre álló összes utazás módja mezőket!
 2. A költségek blokk minden egyes mezőjét kötelező kitölteni (amennyiben nincs szükség valamely tételre, jelezze ezt “0″ összeggel)!
 3. A költségek blokk devizanemek mezőiben az ISO kódok használata kötelező (a mezők mellett található segédlettel).
 4. A mellékletek mező esetében a feltölthető fájlformátumok: DOC, DOCX, PDF.
 5. Fájlnevek kötelező formája:
  • Vezeteknev_Keresztnev_absztrakt
  • Vezeteknev_Keresztnev_publikacio
  • Vezeteknev_Keresztnev_egyeb

A pályázatok beérkezése határidőhöz kötött, melyek a következők:

 • Kiutazás: 2020. január 1. – június 30. Jelentkezési határidő: 2019. november 30.
 • Kiutazás: 2020. július 1. – december 31. Jelentkezési határidő: 2020. május 31

Az előző évek tapasztalatai alapján a gördülékenyebb szervezés érdekében kérjük, hogy a nyári időszakra, július hónapra tervezett kiutazások kérvényével lehetőség szerint ne várják meg a május végi határidőt, a pályázatokat kérjük előbb leadni.

Jelentkezési lap >>>