;>
Archívum

2005.

Október 23 emlékére

Október 23 emlékére

Az elmúlt héten tartotta a TF az október 23-i ünnepi megemlékezést. Az idén is a TF műhely tagjai léptek fel, akik szép, méltóságteljes és megható ünnepi műsorral tisztelegtek az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményei és áldozatai előtt.

A vértanúk ünnepén

A vértanúk ünnepén

Ismét kegyeibe fogadott minket az időjárás. Bár elég hűvös volt a D épület előtti Megemlékezések Helyén, ahol a nemzetiszín lobogó félárbocon lengett, szépen sütött a nap. Szép számban gyűltünk össze déli 12 órakor. Hála Istennek nagyon sok diák volt jelen, s számos érdeklődő jött a kerületből is, akik először vehettek részt megemlékezésünkön.

A bujdosó imája

A bujdosó imája

2005. május 10., Éghajlat Kávézó: „A bujdosó imája” című Wass Albert-est.

80 éves a TF

80 éves a TF

A TF műhely fellépése a az intézmény 80 éves fennállása tiszteletére rendezett kulturális napon.

Könyvbemutató

Könyvbemutató

2005. április 8-án, péntek este került sor Mészöly Dezső költő és műfordító egyik legújabb kötetének, az "Örökbe fogadott versek" bemutatójára a MOM Művelődési Központban. Az est házigazdája Gyurkovics Tibor író és költő volt.

Március 15 a Művelődési Központban

Március 15 a Művelődési Központban

Március 15-én a TF műhely tagjai adták az ünnepi műsort a Budapest-Hegyvidék XII. kerület Önkormányzat Művelődési Központban a kerület ünnepségén. Sajnos a betegségek itt is “tizedelték” a szereplőket, így erősen megváltoztatott műsorral és megváltozott szereposztással léphettünk a nagyszámú közönség elé, akik – ennek ellenére – kitörő tapssal jutalmazták fáradozásunkat és a produkciót.

Március idusán

Március idusán

Nagy félelemmel készültünk az ünnepségre, hiszen a szereplők nagy része már addig is torokfájósan és náthásan jött a próbákra, s még csak ekkor jött az influenza-járvány! Ami minket sem került el. Kér fontos szereplő magas lázzal és hörghuruttal nyomta az ágyat, így nélkülük kellett megtartani a műsort.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!