Síkölcsönzés a kötelező sítáborra

A sífelszerelések arzenálja ekkora létszámra nagyon korlátozott, de kölcsönzése a tábor idejére ingyenes. Az nehezen jön ki, hogy a TF 60 pár sícipője pont passzolna 186 TF hallgatóra. Kérem a sízéssel már megismerkedett hallgatókat, vegyék a fáradtságot és hozzák el saját, vagy kölcsönzött alpesi felszereléseiket! (alpesi sícipő, síléc biztonsági kötéssel, síbot).

Nekik nem kell a felszereléspróbára kiírt időponton megjelenni, de kérem, hogy értesítsenek, „Saját felszerelésem van” aláírás, melyik dátum szerinti turnusba jön ()

Minden hallgatót kérek, hogy akinek lehetősége van, kölcsönözzön ismerősöktől egy lábára passzoló „kényelmes” alpesi sícipőt! Annak egyik felét elegendő elhozni a síléc beállításához azoknak, akik a január 29-én és a február 19-én kezdődő turnusokkal utaznak és a sílécet a TF szertárából kérik.

Akik a harmadik vagy negyedik (február 25 illetve március 3-án kezdődő) turnusban vesznek részt és sícipőt tudnak maguknak hozni, de lécet a TF-től kérnek, azoknak is elegendő egy e-mailt írni: „Van sícipőm, kérek sílécet és síbotot a TF-től” (). Ők a helyszínen kapnak majd lécet és botot, ott állítjuk be a síkötést.

A tábor hivatalos tematikájában a sífutás és alpesi sízés szerepel, de csak az alpesi felszerelést (sícipőt, alpesi lécet és síbotot) kell mindenkinek kiválasztania. A sífutáshoz a helyszínen adunk felszerelést! Felpróbált alpesi sícipő nélkül ne merjen senki beállítani a táborba!

Csak a megadott időpontban tudunk felszerelést választani a TF szertárából a számotokra, ezért az időpontokat tartsátok be! A felszerelés (sícipő) próbája nagy jelentőségű, fejenként kb. 15 percet vesz igénybe, de egyszerre csak 2-4 fő próbálhat, ezért türelmeteket kérjük, és kulturált magatartásotokra számítunk. Érdemes egy pár sízoknit hozni a próbára. A sícipőket névre szóló matricával, a személyre szólóan kiválasztott és beállított léceket pedig azonosító jelzésük alapján megőrizzük számotokra az indulásig (D-épület alagsor), hogy a harmadik és negyedik turnus résztvevői is felpróbálhassák! Az összes TF-es felszerelést eljuttatjuk a tábor helyszínére az első és második turnus kiutazásakor.

Harmadik és negyedik turnus hallgatói figyelem! A szertári kiadások alatt, a sícipők közül kell választanotok. Csak azok kapnak a 3. és 4. turnusban TF felszerelést kint Szlovákiában, akik itthon felpróbálták a sícipőt, és könyveltük, hogy mire tartanak még kint igényt! (síléc és síbot)

Felszereléspróba időpontjai (D-csarnok alagsora)

Az 1. turnus résztvevőinek

  • január 23. hétfő, 11,00-12,00: nappalisok A-F kezdetű családnévvel
  • január 23. hétfő, 12,00-13,00: nappalisok G-N kezdetű családnévvel
  • január 24. kedd, 11,00-12,00: nappalisok M-SZ kezdetű családnévvel
  • január 24. kedd, 12,00-13,00: nappalisok Sz-Z   kezdetű családnévvel
  • január 25. szerda, 15,00-16,00: levelezők speciális csoport
  • január 25. szerda, 16,00-17,00: levelezők rekreációs csoport

Az osztatlan és MA tanárképzés hallgatói számára a felszerelésosztás időterve a végleges órarend ismeretében készül el, január folyamán tesszük közzé.

ARCHÍVUM