• Pótjelentkezést hirdet a Továbbképző Központ

  Ha még nem jelentkezett a TF sportoktató, sportedző szakképesítésre felkészítő szakmai képzéseire, itt az ideje, hogy megtegye.

 • Sikeresen zárult az V. Sport és Innováció Konferencia

  Szeptember 14.és 16. között zajlott a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ közös sporttudományos rendezvénye, az V. Sport és Innováció Konferencia, amelynek középpontjában a tehetség és a teljesítmény kérdése állt.

 • Ötvenéves jubileumát ünnepelte a magyar karatesport a TF-en

  Szeptember 16-án, pénteken a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Athén termében emlékeztek meg a magyar karatesport elmúlt fél évszázadáról. A Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) rendezte eseményen több mint kétszázan vettek részt, többek között a sportág számos kiemelkedő hazai képviselője.

 • Mocsai Lajos a Sport és Innováció Konferenciáról és a műtétjéről

  Interjút adott a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) honlapjának Mocsai Lajos, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem előző rektora, az egyetemet működtető kuratórium jelenlegi elnöke. A beszélgetésben szóba került a közelmúltban elvégzett műtétje, no meg az annak idején általa életre hívott Sport és Innováció Konferencia, amelynek az ötödik „kiadása” pénteken fejeződik be.

 • Egyetemi tanári kinevezést kapott három TF-es oktató

  Jelentős elismerésben részesült a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem három meghatározó személyisége, dr. habil. Szmodis Márta, dr. habil. Sterbenz Tamás és dr. habil. Tóth László.

 • Elkezdődött a 2022/2023-as tanév a TF-en

  Szeptember 5-én, hétfő délután 1 órakor tartották a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 2022/2023-as tanévének nyitóünnepségét, amelyen köszöntötték az elsőéves hallgatókat, valamint több kitüntetettet is.

 • Fontos személyi kérdésekben döntött a Szenátus

  2022. augusztus 30-án, kedden a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem velencei Vízisport és Rekreációs Központjában került sor a TF nyárvégi szenátusi ülésére, amelyen több fontos személyi változásról döntöttek. Eldőlt, hogy ezentúl két új rektorhelyettes is segíti Sterbenz Tamás rektor munkáját. 

 • Megjelent Hortobágyi Tibor cikke az Ageing Research Review-ban

  „The impact of aerobic and resistance training intensity on markers of neuroplasticity in health and disease” („Az aerob- és állóképességfejlesztő-edzés intenzitásának hatása a neuroplaszticitás markereire egészség és betegség során”) címmel megjelent prof. dr. h.c. Hortobágyi Tibor, a TF Kineziológia Tanszék kutatóprofesszorának cikke a csaknem 12 impakfaktorú tudományos szakfolyóiratban, az Ageing Research Review-ban.

Kosárlabda: egymillió forintos dobások a TFSE-MTK hazai meccsein!
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 23.

Szombaton kezdődik a női kosárlabda-bajnokság 2022–2023-as évada, a TFSE-MTK 18 órától a PEAC-ot fogadja hazai pályán a Városmajorban.

Meghívó dr. Sonkodi Balázs doktori értekezésének házi vitájára
Doktori Iskola
2022. szeptember 23.

A Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket dr. Sonkodi Balázs fokozatszerző doktori értekezésének házi vitájára.

Sikeresen zárult az ISCA TES-D Sport Diplomacy Pilot Project Zágrábban
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 23.

Szeptember 8-9-én sikeresen zárult Zágrábban az ISCA TES-D Sport Diplomacy Pilot Project, amelyben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem munkatársai is részt vettek.

Idén is fantasztikus lehetőségeket kínál a TF szakkollégiuma
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 23.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Klebelsberg Kuno Szakkollégiuma a 2022/2023-as tanévben is remek programokkal és lehetőségekkel várja a hallgatókat.

Pótjelentkezést hirdet a Továbbképző Központ
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 22.

Ha még nem jelentkezett a TF sportoktató, sportedző szakképesítésre felkészítő szakmai képzéseire, itt az ideje, hogy megtegye.

TDK orientációs nap
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 21.

Az egyetemi Tudományos Diákköri Tanács 2022. szeptember 28-án 13.00-kor a C101-es (Helsinki) teremben TDK orientációs napot tart, amelyen a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem intézetvezetői és delegáltjai ismertetik az intézetekben zajló kutatási lehetőségeket, a részvétel lehetőségét a projektekben és az aktuális TDK témákat, de szó lesz az egyetem Doktori Iskolájában való részvétel lehetőségeiről is.

Sikeresen zárult az V. Sport és Innováció Konferencia
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2022. szeptember 20.

Szeptember 14.és 16. között zajlott a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ közös sporttudományos rendezvénye, az V. Sport és Innováció Konferencia, amelynek középpontjában a tehetség és a teljesítmény kérdése állt.

Meghívó Kincses Gábor doktori értekezésének házi vitájára
Doktori Iskola
2022. szeptember 20.

A Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket Kincses Gábor fokozatszerző doktori értekezésének házi vitájára.

Eseménynaptár


Videóstúdió

1123 Budapest, Alkotás u. 44., Főépület/I/44-45. | telefon: +36-1-487-9254 | mobil: +36-70-378-6830 | fax: +36-1-365-6337 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.tf.hu/videostudio

Szolgáltatásaink

 • Videófelvétel, komplett videófilm készítése felvétellel együtt (pl. oktató-, referencia- és rendezvényekről készült filmek) – Megbeszélés alapján vállaljuk rendezvények felvételét, vagy komplett videofilm készítésénél a képanyag elkészítését. Ezekhez a feladatokhoz a saját felvételi technikánkon kívül szükség szerint bérelünk is, vagy segítünk kapcsolatrendszerünk felhasználásával külsős videostúdiók ajánlásával, hogy Önök a legjobb felvételt élvezhessék.
 • Videofilm készítése (digitális utómunka, kész anyag kiírása) – Szolgáltatásaink közé tartozik a különböző formátumú nyersanyagok – VHS, SVHS (NTSC/PAL/SECAM), Video8, Hi8, miniDV, DV, DVD – számítógépre történő beírása/bedigitalizálása után a kép és hang megvágása, feliratozása, trükkök alkalmazása, szükség esetén képek, animációk beillesztése a kész anyag videokazettára/DVD-re történő kiírása, igény szerint a DVD-hez menük, feliratok készítése. Gyakorlatilag hozott nyersanyagból komplett videofilm készül felirattal, hanggal, trükkel. A nyersanyag oktató-, referencia-, reklám- és bemutató film alapja, de akár családi felvétel is lehet.
 • 3 kamerás eseményrögzítés – A Hepp Ferenc teremben lévő rendezvényeken lehetőség van erre, beépített kamerákkal.
 • DVD készítése, sokszorosítása – A fent felsorolt formátumokról DVD készítését is vállaljuk. A technológia különösen alkalmas régi családi és egyéb felvételek archiválására a mai kor és a jövő igényeinek megfelelően. Egy DVD-re általában 2 órányi anyag fér el, de különösen fontos anyagok esetében lehetőség van egy magasabb minőségi kategóriájú, 1 órás felvételre is. Az eredeti anyag pontos kijegyzetelése (scriptelése) óra:perc:másodperc bontásban lehetővé teszi, hogy az elkészült DVD megfelelő menüszerkezetű legyen. Lehetőség van számítógéppel zenés, mozgó menüs DVD készítésére is, ez azonban hosszabb időt vesz igénybe és természetesen nagyobb anyagi ráfordítást igényel.
 • CD-re, DVD-re nyomtatott felület készítése – Ha a CD-nek, DVD-nek eleve nyomtatható a “címkés” felülete. A Videostúdióban kapható ilyen CD és DVD, illetve az elkészült munkákat ilyen CD-kre, DVD-kre írjuk ki. Ezekre egy speciális nyomtatóval készítjük el a nyomatokat.

A TF Videostúdió csak megfelelő jogi hátterű anyagok másolását, sokszorosítását vállalja. Nem dolgozunk ismeretlen vagy rossz minőségű nyersanyagra. A nem megfelelően történő beállításokból eredő hibákért nem vállalunk felelősséget.

2021. március 28. (módosítva: 2021. március 28.)

Projektek

2022. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!