Felvételizők

Osztatlan tanárképzés felvételi vizsgák

Tisztelt Felvételiző!

Köszönjük érdeklődését az Egyetemünk iránt, illetve a gyakorlati vizsgán való részvételt! Az alábbiakban találja a gyakorlati vizsga időpontjait.  

Az osztatlan tanárképzés felvételi vizsgája 2 napos, az időpontválasztás során a 2 napos vizsgát választja ki. A napokat összecserélni nem lehetséges! Továbbá figyelni kell a nemek (Férfi, Nő) megjelölésére is!

A gyakorlati vizsga felépítése:

1.vizsganap:

  • atlétika
  • labdajátékok (3 választott labdajáték)
  • küzdősport

2.vizsganap

  • úszás
  • torna

Gyakorlati vizsga részletes tájékoztatója itt érhető el!

Válassza ki mely időpontokban szeretné a gyakorlati vizsgát teljesíteni! A szükséges adatok megadását követően a felvételi vizsga térítési díját (4000 Ft) elektronikus úton bankkártyával kell megfizetni.

Amennyiben több szakra adta be a jelentkezését a vizsga díját szakonként kell megfizetni. A gyakorlati vizsgára befizetett térítési díjat a jelentkezés visszavonása, a gyakorlati vizsgáról való távolmaradás, illetőleg téves fizetés esetén az Egyetem nem fizeti vissza.

Sok sikert kívánunk a gyakorlati vizsgájához!

Alapképzési szakok felvételi vizsgák

Tisztelt Felvételiző!

Köszönjük érdeklődését az egyetemünk iránt, illetve alkalmassági/gyakorlati vizsgán való részvételt! Az alábbiakban találja az alkalmassági/gyakorlati vizsga időpontjait szakokra/edző esetében sportágakra lebontva. Válassza ki mely időpontban szeretné az alkalmassági/gyakorlati vizsgát teljesíteni! A szükséges adatok megadását követően a felvételi vizsga térítési díját (4000 Ft) elektronikus úton bankkártyával kell megfizetni.

Amennyiben több szakra adta be a jelentkezését a vizsga díját szakonként kell megfizetni. Az alkalmassági/gyakorlati vizsgára befizetett térítési díjat a jelentkezés visszavonása, az alkalmassági vizsgáról való távolmaradás, illetőleg téves fizetés esetén az Egyetem nem fizeti vissza.

Sok sikert kívánunk az alkalmassági/gyakorlati vizsgájához!

Felvételi vizsga

Tisztelt Felvételizők!

Nagy örömmel köszöntjük Önöket a felsőoktatási felvételi vizsgával kapcsolatos tájékoztató oldalunkon. Ebben az izgalmas időszakban a jövőjüket alakító diákokkal és családjaikkal találkozni mindig különleges élmény. Az idei évben is számos tehetséges és elkötelezett jelentkezővel találkozunk, akik ambiciózusan vágnak neki a felsőoktatási kihívásoknak.

Az intézményünk minden szempontból elkötelezett abban, hogy a felvételi folyamat gördülékenyen és igazságosan kerüljön lebonyolításra. Célunk, hogy minden jelentkező a saját képességeihez és érdeklődési területeihez leginkább megfelelő helyen folytathassa tanulmányait.

Reméljük, hogy a következő időszakban a felkészülés és a felvételi vizsga során is támogatni tudjuk Önöket. Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi információkat, és keressenek minket elérhetőségeinken, ha bármilyen kérdés merül fel.

A személyes megjelenéshez kötött felvételi vizsgák időponjait a jobb oldali menüsorból tudja kiválasztani. Az adott időpont kiválasztását követően a felvételi vizsga díját (4000 Ft) elektronikus úton bankkártyával kell megfizetni.

Online PÓT felvételi vizsgák időpontja:

  • Edző alapszak Biológia teszt: 2024. április 27.
  • Osztatlan tanárképzés 10 félév (gyógytestnevelő tanár, testnevelő tanár) Biológia teszt: 2024. április 27.

Amennyiben mindkét szakot megjelölte, mindkét szakhoz tartozó tesztet ki kell töltenie!

A pontos időbeosztásról személyre szabottan e-meilben küldünk tájékoztatást. A teszt kérdései a Mozaik Kiadó 11. évfolyamos "A sejt és az ember biológiája " biológia tankönyve alapján kerülnek összeállításra.

Köszönjük, hogy részt vesznek a felsőoktatási felvételi eljárásban, és sok sikert kívánunk mindenkinek a közelgő  felvételi vizsgán!

Fizetési felület előzetes kreditelismerési eljáráshoz

Tisztelt Felvételiző!

Amennyiben olyan oklevéllel rendelkezik, amely nem teljes kreditértékkel számítható be az Előzetes kreditelismerési eljárást az Egyetem hivatalból folytatja le. Az eljárás a mesterképzési szakra történő jelentkezés benyújtásával indul.

Válassza ki mely szakra adja be a jelentkezését! A szükséges adatok megadását követően a térítési díjat elektronikus úton bankkártyával kell megfizetni.

Amennyiben több szakra adta be a jelentkezését az eljárási díjat szakonként kell megfizetni. Az Előzetes kreditelismerési eljárásért befizetett térítési díjat a jelentkezés visszavonása, a felvételi vizsgáról való távolmaradás, illetőleg téves fizetés esetén az Egyetem nem fizeti vissza.

Tanulmányi Hivatal
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!