Női egészségnapok a TF-en
2023. február 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

„A test-lélek-szellem harmóniája” mottó jegyében rendez női egészségnapokat a Társadalmi Kapcsolatok Iroda március 7-8-9-én a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. 

A program keretében az intézmény női dolgozói, oktatói, kutatói, valamint hallgatói mindhárom napon reggel 8.00-és 9. 00 óra között testtartásjavító (pl. Monitorna) mozgáson vehetnek részt, kedden egészségszűrésre, étkezési és életmód-tanácsadásra jelentkezhetnek, szerdán délután pedig dr. Kalamár Hajnalka klinikai szakpszichológus, léleksimogatóval beszélgethetnek a nők, a hatékony stresszkezelés kérdéseiről. Csütörtök délután a Hepp terem Pletykafészekké alakul, ahol dr. Bodor-Eranus Eliza, a Pletyka természete című könyv társszerzője nyitja meg a beszélgetést, amit autentikus pletykálkodás követhet munkáról, családról, férfiakról. A záróprogram kellemes környezetben zajlik majd, közben üdítőre, kávéra, szendvicsre és süteményre is várjuk a hölgyeket!

Az egyetem vezetése támogatásáról biztosította a szervezőket, így a női munkatársak a munkaidő alatt zajló programokon is részt vehetnek. A felmentés nem vonatkozik az oktatókra, akiknek órájuk van a program időpontjában!

Kovácsoljunk ebből egészséget, legyünk egészségesebb egyetem!

A reggeli tornákat Molnár Dóra, Schlick-Szabó Luca és Szabó Kíra tartják, sportfelszerelést nem kell hozni.

Részletes program

Kedd

  • délelőtt, 08:00-09:00: „Ergonomikus életmód” átmozgató torna (K2, Hepp-terem)
  • délután
    • 15:00-16:00: Előadás az „Egészséges életmód és sporttáplálkozás a gyakorlatban” témában (K1, C001 Párizs)
    • 16:00-18:00: InBody testösszetétel mérés (L1, 1. emelet)

Szerda

  • délelőtt, 08:00-09:00: Ülő munkát végző dolgozói átmozgató és mobilizáló torna (K2, Hepp-terem)
  • délután, 15:00-17:00: Beszélgetés dr. Kalamár Hajnalka klinikai szakpszichológussal, léleksimogatóval. Téma: a hatékony stresszkezelés (K2, Hepp-terem)

Csütörtök

  • délelőtt, 08:00-09:00: Intim torna (K2, Hepp-terem)
  • délután, 15:00-17:00: Pletykafészek. Záróprogram, melyen üdítővel, kávéval, szendvicsekkel és süteményekkel várunk titeket! Dr. Bodor-Eranus Eliza, a Pletyka természete című könyv társszerzője nyitja meg a beszélgetést, amit autentikus pletykálkodás követhet munkáról, családról, férfiakról (K2, Hepp-terem)

Várunk mindenkit a programokon, melyről továbbra információkat e-mailben küldünk a hölgyeknek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezési határidő: március 6. (hétfő) 16:00.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!