Fitnesz és személyi edzés: Útmutató profiknak és amatőröknek
2018. május 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Megjelent Tánczos Zoltán Fitnesz és személyi edzés című könyve, mely a Testnevelési Egyetem oktatási segédlete is és a korszerű fitneszgépek és eszközök használatának teljes körű, részletes leírását tárgyalja. A szakszerű felhasználási útmutatás és edzésmódszertani ismeretek nyújtása mellett az olvasó megismerheti belőle, hogy pontosan milyen izmok vesznek részt egy adott mozgás kivitelezésében.

Fitnesz és személyi edzés Útmutató profiknak és amatőröknek könyvborító

A kiadványból megtudhatja, hogyan lehet az izmokat helyesen és eredményesen erősíteni vagy nyújtani, ezenfelül arra is választ kap az érdeklődő, hogy milyen mozgásterápiás célok megvalósítására alkalmas egy adott fitneszeszköz, valamint az esetleges veszélyekről és ellenjavallt esetekről is informálódhat.

Kinek szól a könyv?

  • A Testnevelési Egyetem hallgatóinak,
  • testnevelő tanároknak, gyógytestnevelő tanároknak,
  • rekreáció- és egészségfejlesztő szakembereknek,
  • személyiedző tanfolyamok hallgatóinak,
  • testépítés-fitnesz oktatóknak, edzőknek, szakedzőknek,
  • valamint aktív sportolóknak, élsportolóknak.

Szerzői ajánlás a Testnevelési Egyetem hallhatóinak:

Elsők között a hazai felsőoktatásban, immár nyolc éve szerepel a tanárképzésben a fitnesz- személyi edzés tantárgy a TF-en, melyet a néhai Dr. Gunda András tanár úr felkérésére kezdtem el oktatni az egyetemünkön. Igyekeztem a szakmai csapatommal karöltve egy olyan tankönyvet létrehozni a képzéshez, mely a legfrissebb, gyakorlatcentrikus, a piacvezető fitnesztermekben és wellness központokban bevált módszereket tárgyalja, a nemzetközi trendek figyelembevételével. Az immár negyedik bővített és átdolgozott kiadás, segít tájékozódni a fitnesz- és személyi edzés világában. A könyv az OKJ-s személyi edző képző tanfolyamok tankönyveként is szolgál.  

Jó egészséget kívánok!

Tánczos Zoltán
Testnevelési Egyetem
egyetemi óraadó tanár, doktorandusz
testnevelő, gyógytestnevelő tanár, rekreáció-szervező, személyi edző.

Megrendelni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet a kézbesítési, ill. számlázási cím és egy telefonos elérhetőség megadásával.

További információk >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!