Az online Nyílt nap, felvételi tájékoztató itt megtekinthető!
2021. január 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2021. január 27-én online Nyílt napot tartott a Testnevelési Egyetem. Az ország legpatinásabb testkultúrával, sporttudománnyal foglalkozó intézménye a továbbtanulók és az érdeklődők számára minden információt megosztott a felveteli.tf.hu oldalon, amelyet érdemes megtekinteni most is, de a Nyílt nap anyagát is, amely egy részletes oktatói tájékoztató a TE YouTube-csatornáján. 

Az online Nyílt nap, felvételi tájékoztató itt megtekinthető!

Január 27-én reggel egy hozzávetőleg másfél órás adás került fel a TE YouTube-csatornájára, amelyen a Testnevelési Egyetem meghatározó oktatói, vezetői és a Tanulmányi Hivatal részletes tájékoztatást nyújtott az Egyetemről és az induló képzésekről.

Ebben a videóban szó van minden olyan kérdésről és fontos információról, amelyek a Testnevelési Egyetemre jelentkezők számára hasznosak és segítik felkészülésüket a felvételire. Érdemes tehát csatlakozni hozzánk és rákeresni a felveteli.tf.hu oldalra.

Az elmúlt években hagyományosan hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Testnevelési Egyetem Nyílt napja. Rendszeresen a jelentkezők, érdeklődők nagy száma miatt létszámkorlátot kellett bevezetni. Most a virtuális térben erre nem volt szükség, hiszen egy gyors regisztrációt követően, de akár anélkül is minden fontos információhoz hozzájuthatnak az Testnevelési Egyetem képzései iránt érdeklődők a felveteli.tf.hu oldalon. 

Várunk tehát mindenkit a Testnevelési Egyetem képzéseire!

A TE #aTEjövőd és #aTEálmod is egyben.

Lépj be álmaid kapuján és legyél tagja TE is egy kiváló csapatnak!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!