Állásajánlatok

Üdvözöljük a TF ÁlláSportálján! Oldalunk célja elsősorban, hogy segítse az intézmény hallgatóinak és a piaci szereplők összekapcsolását, ezáltal biztosítva azt, hogy a magas szintű megszerzett tudást a számukra megfelelő környezetben kamatoztathassák. Az alábbiakban találhatóak partnereink által közzétett, folyamatosan frissülő álláshirdetéseink!

Kedves hallgatóink! Amennyiben karrier területen tanácsadásra vagy segítségnyújtásra van szükségetek, esetleg kérdés merül fel, jelentkezzetek itt!

Kedves partnerünk! Ha állásajánlatát szeretné oldalunkon megjeleníteni, vagy együttműködést kezdeményezne az egyetemmel, kérjük írjon nekünk a karrier@tf.hu címre!

Animátorokat és segédoktatókat keresünk csapatunkba, olaszországi munkavégzéssel.

Szeretnél a mindennapjaidhoz rugalmasan igazítható, úszásoktatói munkakörben elhelyezkedni? Főállásod mellett kiegészítheti jövedelmed, vagy ha több időd áll rendelkezésre, hosszú távon akár minden nap is Úszóiskolánk oktatója lehetsz!

Minden követ megmozgatunk azért, hogy segítsünk azoknak a kezdő és középhaladó vagy leendő vendégeinknek, akik nálunk sportolnak, hogy ne csak egy egyszerű edzést kapjanak tőlünk, hanem egy életcélt, egy lehetőséget, hogy teljesen másképpen tekintsenek az edzésre és a helyes életmódra.

1,5 éve nyitottunk és jelenleg 250+ tagunk van. A második termünk nyitása van a küszöbön. Szépen fejlődünk és ezzel párhuzamosan a feladatok is, amiben Te fogsz nekünk segíteni.

A II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. munkatársat keres úszómester pozícióba.

Gyógytornász munkatársat keres a Pszichoszomatikus Ambulancia Kft.

A Mattesz Baby Spa egy elismert és dinamikusan fejlődő intézmény, ami országszerte 10 városban elérhető. Programunk lényege a prevenció, a teljes foglalkozást a baba fizikai és mentális állapotának megfelelően alakítunk ki.

A Kreatív Iskola testnevelő tanári munkakörben hirdet állást. Az állást betöltő személy szakmai szabadságban, kis létszámú osztáyokban dolgozhat, segítő pedagógussal együtt.

A Nemzeti Sportügynökség uszodamester-gépész munkakörben hirdet állást a Budakeszi Tanuszodában. Az állást betöltő személy főbb feladata az uszoda nyitvatartási ideje alatt a vendégek és a sportolók kiszolgálása, a vízfelület folyamatos figyelése, csapatok nyilvántartása, pályaállítás, balesetek megelőzése, az uszodavíz minőségének, hőfokának szabályzása, valamint a vízforgató és fűtésrendszer folyamatos karban tartása, a szűrőrendszerek folyamatos visszamosása, és felelős a medencék tisztán tartásáért.

A Nemzeti Sportügynökség Zrt. Jegypénztáros pozícióba keresi munkatársát a Gazdagréti Tanuszodába. A leendő kolléga főbb feladatai a pénztár nyitvatartási ideje alatt az uszoda szolgáltatásait igénybe vevő részére az érvényben levő ár-, és díjszabás alapján belépőjegyek értékesítése. Vevőigény alapján a készpénzes számla kiállítása, versenyzőbérlet külön engedélyek alapján történő értékesítése. Napi bevétel összesítése, elszámolása a napi összesítő alapján, összes bérletkészlet figyelemmel kísérése.

Jegypénztáros, takarító munkakörben hirdet állást a Nemzeti Sportügynökség a Budakeszi Tanuszodában, aki a pénztár nyitvatartása alatt az uszoda szolgáltatásait igénybe vevők részére az érvényben lévő ár-, és díjszabás alapján belépőjegyeket értékesít. Emellett a havi tisztítószer, takarítóeszköz, eü. papír igény létesítményvezető felé történő jelzése.

Részmunkaidős teremedző kollégát keres Budapest legújabb exkluzív fitness terme, a V.30 Sportközpont.

Uszodamester munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Hajós Alfréd Sportuszodába, aki az uszoda nyilvántartási ideje alatt ellátja a vendégek és sportolók kiszolgálását, a vízfelületek folyamatos figyelését, csapatok nyilvántartását, fogadását, a pályaállítást, segít a balesetek megelőzésében. Ellenőrzi továbbá a medencék vizének hőfokát és tisztaságát, gondoskodik a medencék környezetének tisztaságáról és állandóan figyelemmel kíséri a medencében tartózkodókat, vendégfelügyeletet és életmentési feladatokat lát el.

A Monori Tankerületi Központ várja pályakezdő és gyakorlott testnevelők jelentkezését a 2023/2024-es tanévre Gyáli, Monori, Vecsési és Dabasi járáshoz tartozó általános iskoláiba!

A DOWN Alapítvány Gondozóháza pályázatot hirdet rekreációs munkatárs munkakör betöltésére.

Uszodamester munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Tüske uszodába, aki az uszoda nyilvántartási ideje alatt ellátja a vendégek és sportolók kiszolgálását, a vízfelületek folyamatos figyelését, csapatok nyilvántartását, fogadását, a pályaállítást, segít a balesetek megelőzésében. Ellenőrzi továbbá a medencék vizének hőfokát és tisztaságát, gondoskodik a medencék környezetének tisztaságáról és állandóan figyelemmel kíséri a medencében tartózkodókat, vendégfelügyeletet és életmentési feladatokat lát el.

Instruktor munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Tüskecsarnokba, aki ellátja a létesítmény nyitvatartási ideje alatt a tornatermek, squash pályák, jorky ball pálya, valamint a konditerem, és funkcionális termek folyamatos felügyeletét, elvégzi a tornatermek pályaállítását (röplabda/tollas/kosárlabda).

We are looking for an office trainee to support the sports department.

Naponta frissülő, a sport területén releváns pályázatokkal várunk! Gyere és látogasd meg a Decathlon karrier portálját, ahol számos állásajánlat közül választhatsz. Portálunkon különböző területekre vonatkozó állásokat találsz az ország gyakorlatilag teljes területén. Főállást, esetleg diákmunkát keresel? Nálunk jó helyen jársz!

A Stilianos Babauszoda hálózat budai egységei olyan lelkes munkatársakat keresnek, akik hosszú távon szeretnének egy igazán jó csapatban dolgozni és szeretnek kisgyermekekkel foglalkozni.

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!