Hírek

 • Kollektív szerződést írt alá a TE és a Szakszervezet

  Testnevelési Egyetem,
  2021. július 28.

  Szerda délelőtt az Egyetem Róma termében látták el kézjegyükkel az érintettek az új kollektív szerződést, amely rendezi a Testnevelési Egyetem modellváltást követő foglalkoztatási rendszerét.

  Részletek

 • Tóth Krisztián lett Magyarország 500. nyári olimpiai érmese!

  Testnevelési Egyetem,
  2021. július 28.

  Nagyszerűen versenyezve bronzérmet szerzett a tokiói olimpián a cselgáncsozók 90 kilogrammos súlycsoportjában induló Tóth Krisztián, a Testnevelési Egyetem hallgatója, büszkesége, s ezzel megszerezte a 32. nyári játékok első „TE-hallgatói" érmét.

  Részletek

 • Neves szakemberekkel indul újra az inkluzív sportoktató képzés

  Testnevelési Egyetem,
  2021. július 28.

  A Paralimpiai Játékok idején, az idén ősszel újra indul az inkluzív sportoktató szakirányú továbbképzés a Testnevelési Egyetemen. A TE és a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) Köztestületének együttműködésében, neves magyar szakembereket fölvonultatva indul a képzés, amelyhez az MPB ösztöndíj pályázatot hirdet a tandíj költségének átvállalása céljából.

  Részletek

 • Fókuszban a tervezés és az irányítás

  Testnevelési Egyetem,
  2021. július 26.

  Az ősszel sportlétesítmény-üzemeltető képzés indul a Testnevelési Egyetemen. A képzés célja olyan sportszakemberek képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint készségek birtokában képesek üzemeltetőként hozzájárulni a hazai sport megfelelő kiszolgálásához a sportlétesítményeiben.

  Részletek

 • Rendezvényszervezés, sportbiztonság képzés a TE-n

  Testnevelési Egyetem,
  2021. július 23.

  Széleskörű tudással vértezi fel a hallgatókat a Testnevelési Egyetem új képzése. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint készségek birtokában képesek sportlétesítményekben a rendezvényszervezéshez kapcsolódó munkakörök ellátására, alkalmasak a rendelkezésre álló erőforrások tervezésére, koordinálására és irányítására.

  Részletek

 • Természetjáró tábor (BSc Sportszervező szak, 1. év, levelező)

  Rekreáció Tanszék,
  2021. július 22.

  Levelező természetjáró tábor program a BSc 1. év Sportszervező szaknak (50 fő), pótlás a felsőbb éveseknek (20 fő), és az MA 5 féléves tanárképzés II. éves hallgatói számára (15 fő).

  Részletek

 • Kollektív szerződést írt alá a TE és a Szakszervezet
 • Tóth Krisztián lett Magyarország 500. nyári olimpiai érmese!
 • Neves szakemberekkel indul újra az inkluzív sportoktató képzés
 • Fókuszban a tervezés és az irányítás
 • Rendezvényszervezés, sportbiztonság képzés a TE-n
 • Természetjáró tábor (BSc Sportszervező szak, 1. év, levelező)

Február 22-én koradélután érkeztek meg az uniós sportminiszterek a budapesti Corinthia Hotelbe, ahol már második napja tartott az európai Sportfórum. Így a kormányzati oldal képviselői a sportszakmával folytatott együttes üléssel kezdték meg kétnapos magyarországi tartózkodásukat.

23-án, szerdán Gödöllőn folytatták a munkát, immár informális miniszteri értekezlet keretében. Mint a Sportfórumon, ezen a találkozón is végig jelen volt Androulla Vassiliou asszony, az Európai Bizottság sportért is felelős ciprusi biztosa. A Grassalkovich-kastélyban folyt tárgyalásról sajtótájékoztató keretében számolt be a biztos asszony, illetve Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára.

Sportminiszteri értekezlet (Gödöllő) 1A sajtó képviselőit itt is, mint egy napja, a Sportfórum sajtótájékoztatóján Bakos Piroska, az elnökség szóvivője köszöntötte, és rögtön beavatta a sportminiszterek nem mindennapi tárgyalásának titkaiba. Monspart Sarolta tájfutó világbajnokunk a találkozóra előadással készült, meg valami mással is: ülőgimnasztikával mozgatta meg az öltönyös minisztereket.

A tanácskozáson természetesen nemcsak izzadtak, de eszmét is cseréltek a miniszterek: államtitkárunk ismételten hangsúlyozta azon célját, hogy 2011 májusában elfogadtasson egy közös európai menetrendet a szektorban megoldandó feladatokról. A munkaterv tételes céljairól és prioritásairól még nem született megállapodás, egyelőre a szándék a világos: mindenképp elnökségünk idején szeretné tető alá hozni a dokumentum aláírását. Most a fő feladat megtalálni azokat a sportbéli területeket, ahol az unió többletértéket tud biztosítani a tagállamoknak. Olimpiai bajnokunk felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy minden forint, melyet a sportba teszünk, többszörösen megtérül, és ez megmutatkozik a nemzetgazdaságban is. Azonban a probléma abban rejlik, hogy unió szerte vannak olyan országok, ahol nagyon kevesen mozognak, így van ezzel hazánk is: a lakosságnak csupán 9-10%-a szabadidő-sportoló, míg az uniós átlag – köszönhetően például az északi „húzóországoknak” – 25%. Ezen a mutatón mindenképp javítanunk kell.

A biztos asszony rámutatott arra, hogy bár cél az, hogy minél több pénzt költsünk a sportra, ez most kifejezetten nehéz. A válság után minden nemzet igyekszik szűkíteni a költségvetésén, ez természetesen hat a sportszektorra is. Azonban az ágazat szerencséje, hogy éppen a válság után életbe lépett Lisszaboni Szerződés hangsúlyozza fontosságát. A biztos asszony véleménye szerint mindenképpen kell, hogy az uniónak legyen sportköltségvetése, és szorgalmazza a pénzügyminiszterek és a sportminiszterek együttműködését a kérdésben.

Sportminiszteri értekezlet (Gödöllő) 2Az újságírók kérdései közül az egyik legérdekesebb arra vonatkozott, hogy hogyan lehet egységes platformra jutni az unióban a prioritások tekintetében, ha annyira eltérő paraméterekkel jellemezhetők a különböző országok, mint a szabadidő-sportolók aránya. Czene államtitkár úr válaszában elmondta, hogy pontosan arra jutottak a sportminiszterek a kétnapos tárgyaláson, hogy a preventív gondolkodást kell sulykolnunk. Vagyis azért kell az aktív sportolók százalékos arányát növelni a társadalomban, azaz megpróbálni hasonlóan magas százalékokat Európa-szerte elérni, mert így tehetünk a társadalom tagjainak egészségéért. Ugyanez igaz a doppingkérdésre is: ott is a megelőzés a fontos, melyben hatalmas szerepe lehet a jövőben a médiának is. Éppen ezért a sajtótájékoztató után is készségesen állt a biztos asszony és államtitkár úr is a média képviselőinek rendelkezésére, hogy személyes interjúk keretében válaszoljanak a kétnapos tanácskozással kapcsolatos kérdésekre.

(fotók: Sportért Felelős Államtitkárság, eu2011.hu)

Bardocz-Bencsik Mariann

Nagy Huszár Anikó PhD hallgató kutatási témájának ismertetése 2011. február 28-án 13 órakor lesz a Tanácsteremben.  A téma címe: Intervenciós programok a munkahelyi sport területén, egészséges munkavállaló az egészséges munkahelyeken. Témavezetője: Dr. Ozsváth Károly, egyetemi docens
Dr. Varga-Pintér Barbara PhD hallgató házi vitája 2011. február 28-án 11 órakor lesz a Tanácsteremben. Téma címe: Az állóképesség, terhelhetőség, megküzdési lehetőségek vizsgálata harcművészeteket gyakorlók körében. Témavezetője Dr. Pavlik Gábor egyetemi tanár.

Nory KruchtenA TF-re látogatott az Európai Úszószövetség, a LEN elnöke, Nory Kruchten. A magas rangú sportvezető az EU Sportminiszterek Tanácskozásán vett részt Budapesten, és szoros programjába beiktatta intézményünkön folytatott megbeszéléseit.

Elnök urat Dr. Tihanyi József professzor úr, a TF dékánja látta vendégül, a tanácskozáson részt vett továbbá Dr. Sós Csaba, az Úszás és Vízi Sportok Tanszék vezetője, Dr. Tóth Ákos tanár úr, és Bardócz Bencsik Mariann, a Stratégiai és Nemzetközi Igazgatóság munkatársa.

Kruchten úr hamarosan ismét hazánkba érkezik, mégpedig áprilisban, amikor is részt vesz a TF-en rendezendő Nemzetközi Úszásoktatói Konferencián, a „1st LEN Learn to Swim Seminar 2011, Budapest (HUN)” című rendezvényen.

(kép: LEN Magazine)

EU Sport Forum 2011Február 21-én és 22-én Budapesten adtak egymásnak randevút az európai sport képviselői. A Corinthia Hotelben megrendezett keddi sajtótájékoztató házigazdája Czene Attila sportért felelős államtitkár volt. A sajtórendezvényen jelen volt Androulla Vassiliou asszony, sportért felelős európai biztos és szóvivője Dennis Abbott az Európai Bizottság képviseletében. Az Európai Parlamentet Ivo Belet, az intézmény Oktatási és Kulturális Bizottságnak tagja képviselte. Szintén megjelent David Howman, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA Főigazgatója.

A biztos asszony rövid tájékoztatójában kiemelte, hogy a Sport Fórum egy kitűnő lehetőség a sport képviselői számára, hogy nyitott párbeszéd formájában cseréljenek eszmét az új kihívásokról, melyekkel a szektor szembenéz. Hangsúlyozta, hogy a január 18-án elfogadott kommünikében szereplő ajánlások a jövőre nézve nemcsak a tagállamoknak, de az Európai Uniónak is fontosak, így különösen fontos a közleményben megfogalmazott célok elérésében az EU hozzáadott értéke. Kiemelte, hogy a jövőben uniós szinten különös figyelmet fognak fordítani a játékosok átigazolásának kérdésére, az imázsjogok védelmére, a sportszervezetek vezető pozícióiban a nők számának emelésére, valamint az EU-s szinten zajló társadalmi párbeszédre. Szintén hangsúlyozta, hogy nagyszerű eredményeket ért el az előkészítő intézkedések harminc projektje, melyek közül kilencben az unió soros elnöke, Magyarország aktív szerepet játszik.

Czene államtitkár úr a magyar elnökség sportbeli kötelességeire irányította a figyelmet. Elsősorban arra, hogy 2011. májusában egy közös állásfoglalást kell elkészíteni, melyben összefoglalnák a legfontosabb közös európai célokat és prioritásokat a szektorban. Ezen menetrend tető alá hozásában kiemelt szerepe van a magyar elnökségnek, illetve abban is, hogy megfelelően készítse elő a továbbhaladás lehetőségét a következő elnöklő országnak, Lengyelországnak.

Újságírói kérdésre válaszolva Androulla Vassiliou asszony elmondta, hogy a játékosátigazolásokról tanulmányt fognak készíteni a jövőben, hogy feltérképezzék a témakört.

Az államtitkár úr és a biztos asszony hamar elköszönt a sajtótájékoztatón megjelentektől, de távozásuk igazolt volt: az unió sportminiszterei éppen a sajtórendezvény közben érkeztek meg a helyszínre, hogy együttes ülésen vegyenek részt a Sport Fórum résztvevőivel.

Bardocz-Bencsik Mariann

(fotó: Pelsőczy Csaba | kormany.hu)

2011. évi fedett pályás atlétikai bajnokság (Budapest, SYMA Csarnok, 2011. február 19-20.)

Férfiak

 • 400 m
  • 2. hely Kolossváry István
  • 11. hely Kámán Bálint
 • 800 m
  • 9. hely Gyenei Kristóf
  • 12.  hely Gyüszi Dávid
 • 4x400 m
  • 3. hely TFSE (Kámán Bálint 86, Dózsa László 89, Gyüszi Dávid 90, Kolossváry István 88)
 • Magasugrás
  • 5. hely Csicsely Dávid
Nők
 • 60 m "B" döntő
  • 3. hely Kiss Gabriella
 • Rúdugrás
  • 4.hely Balogh Katalin
  • 8. hely Lohn Angéla
 • Távolugrás
  • 3. hely Bogár Lilla
  • 15. hely Éger Patrícia
 • Hármasugrás
  • 10.  hely Éger Patrícia
 • Távolugrás
  • 13. hely Diós Bence

Február 2-án a TF-re látogatott a pozsonyi Comenius Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának három képviselője.

Az út célja a kapcsolatfelvétel volt, az ismerkedés. A találkozó első részében Dr. Tihanyi József dékán úr köszöntötte a megjelent vendégeket: Dr. Miroslav Holienka dékán urat, Petronela Kadicová dékánhelyettes asszonyt, valamint Laczó Jenő egyetemi docenst. Ezt követően mindkét intézmény ismertette képzési programjait és a bolognai rendszerrel kapcsolatos tapasztalatait.

A tárgyalás során szó esett jövőbeli együttműködési lehetőségek feltárásáról is. Így volt szó jövőbeli együttműködésről diákcsere-lehetőségekről is. A beszélgetés érintette a PhD. képzési struktúrákat és az ebben való kooperáció lehetőségét is.

A TF éttermében elköltött munkaebéd után Dr. Kozsla Tibor és munkatársai mutatták be a TF európai uniós projektjeit, és itt is számos ötlet vetődött fel a közös munkára. Az uniós ügyek megtárgyalása után Dr. Radák Zsolt tudományos dékánhelyettes úr is csatlakozott a tárgyalókhoz, és vele kiegészülve fogalmazták meg a résztvevők a megbeszélés legfontosabb eredményeit. A napot egy munkavacsora zárta.

A kapcsolatfelvétel tehát sikeres volt, és reméljük, hogy számos közös szakmai programban ölt testet az jövőben.

Örömmel tudatjuk, hogy két hallgatónk, Marton Orsolya (témavezetője: Dr. Radák Zsolt) és Görög Dóra (témavezetője: Dr. Ökrös Csaba) elnyerte a Semmelweis Egyetem Kiváló Diákköröse kitüntetést.

Tisztelt adózók!

A Magyar Testnevelési Egyetem Támogató Köre Alapítvány célja a TF irányításával folyó sportszakember képzés szellemi, erkölcsi és anyagi támogatása, a tanuló ifjúság - különösen a hátrányos helyzetű fiatalok - segítése, az egyetemi sporttevékenység felkarolása, a tudományos kutatás elősegítése és támogatása, a TF távlati céljainak segítése, nemzetközi hírnevének öregbítése.

Céljaink eléréséhez támogatásra van szükségünk.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Alapítvány az  adomány és annak célszerinti felhasználására a társasági adóról és az osztalékadóról szóló módosított 1996. évi LXXXI. törvény 4. § -ának 1/a. pontjában meghatározott és a törvény 7.§. (1) bekezdésének z) pontja szerinti adóalap csökkenésre jogosító feltételeknek megfelel.

Kijelentjük továbbá, hogy szervezetünk kiemelten közhasznú szervezet.

Amennyiben céljaink megvalósításához hozzájárulnak, kérjük adójuk 1 %-át ajánlják fel a Magyar Testnevelési Egyetem Támogató Köre Alapítványnak!

Alapítványunk adatai:

 • Név: Magyar Testnevelési Egyetem Támogató Köre Alapítvány
 • Székhely: Budapest, 1123. Alkotás u. 44.
 • Nyilvántartási szám: 1031
 • Bejegyzési (lajstrom) szám: 8.P.K 64712/2
 • Adószám: 19014795-2-43
 • Számlaszám: UniCredit Bank Rt. 10918001-00000423-22170001
 • Jogállása: kiemelten közhasznú
Köszönjük, hogy támogatja céljainkat!

A Magyar Sporttudományi Társaság és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya tisztelettel meghívja a Magyar Tudományos Akadémián rendezendő tudományos ülésre:

A fittség mértéke, mint a metabolikus megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező

 • A konferencia helye: MTA Felolvasóterem (1051 Bp. Roosevelt tér 9. I. em.)
 • A konferencia időpontja: 2011. február 23. szerda, 14:00-17:00
 • A konferencia levezető elnöke: Apor Péter (Magyar Sporttudományi Társaság)
Program
 • 14:00  Tóth Miklós: Köszöntő | Apor Péter:  Bevezető
 • 14:15 Molnár Miklós, Rosivall László (Semmelweis Egyetem  Kórélettani Intézet) - Mozgás, Sport, Atherosclerosis
 • 14:30 Martos Éva (Magyar Sportorvos Társaság) - A fizikai aktivitás szerepe a gyermek,- és a felnőttkori elhízás megelőzésében
 • 14:45 Tabák Ádám (Magyar Diabetes Társaság) - A fizikai aktivitás mértéke, mint a cukorbetegség rizikófaktora
 • 15:00  Bálint Géza, Áts Katalin (Csont és Ízület Évtizede Alapítvány 2011-2020) - A fittség hiányának szerepe az ízületi károsodások és a csontbetegségek kialakulásában
 • 15:15 Szünet
 • 15:30 Lénárt Ágota (Magyar Sporttudományi Társaság) - A pszichiátriai megbetegedések, a stressz és a fizikai aktivitás kapcsolata
 • 15:45 Kaló Zoltán, Vokó Zoltán (ELTE, Egészség-gazdaságtani Kutatóközpont) - A rendszeres testmozgás egészség-gazdaságtani kérdései
 • 16:00 Ács Pongrác, Paár Dávid, Hécz Roland (Magyar Sporttudományi Társaság) - A metabolikus betegségek pénzügyi terhei és megtakarítási lehetőségei az Országos Egészségbiztosítási Pénztár költségvetésében
 • 16:15 Monspart Sarolta (Nemzeti Szabadidősport Szövetség) - A fittség helyzete és megszerzésének lehetőségei Magyarországon
A részvétel ingyenes!

Minden érdeklődőt szívesen látnak a konferencia szervezői és rendezői: a Magyar Sporttudományi Társaság és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya.

Tekintettel a férőhelyek korlátozott számára, részvételi szándékát kérjük visszajelezni on-line (www.sporttudomany.hu) vagy e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A TF 2011. április 14-16-án rendezi a XXX. OTDK Testnevelés és Sporttudományi Szekcióját, ahol legnagyobb örömünkre két neves előadót köszönthetünk a megnyitón (14-én, csütörtök délután):

 • Prof. Kopp Mária magatartás kutató, MTA doctor, egyetemi taná
 • Prof. Hámori József, neurobiológus, agykutató, egyetemi tanár, a MTA rendes tagja

A Sportmenedzsment és Rekreáció tanszék oldalára felkerült a nappali szakok számára kötelező sítábor második tájékoztatója.

Tovább >>>

A  TF felvételt hirdet a Semmelweis Egyetem 2010/2011-es Kiválósági Listájára. A listára történő felkerülés az előfeltétele a Kerpel-Fronius Ödön tehetséggondozó programba való bejutásnak.

A pályázatok beadási határideje 2011. február 20.

A Kiválósági Lista pontrendszere itt tekinthető meg, a pályázati űrlap innen tölthető le. A pályázatokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (a kitöltött pályázati űrlap csatolt fájlként való beküldésével) kell benyújtani.

Évfolyamonként a legjobb pályázatokat benyújtott hallgatókat személyes meghallgatásra hívjuk be. A Kiválósági Listára azok a hallgatók kerülnek be, akiket a Kar Tehetséggondozó Bizottsága a személyes elbeszélgetés alapján arra méltónak tart. A felvétel szempontrendszere itt olvasható.

Az egyetem Kiválósági Listájára tanulmányi, tudományos és egyéb kiemelkedő teljesítményeket összefoglaló pályázattal és személyes interjú után az egyetem adott évfolyamán tanuló 35 éven aluli hallgatóinak kb. 5%-a kerülhet fel.

További információk a Semmelweis Egyetem oldalán.

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a Magyar Úszó Szövetséggel együttműködve 2011. április 16-17-én Nemzetközi Úszásoktatói Konferenciát rendez az Európai Úszó Szövetség (LEN) megbízásából.

A Konferencia célja, hogy a LEN – mely az európai úszósport irányítója – nagyobb hangsúlyt helyezzen az úszásoktatási módszerek elterjesztésének és egymáshoz közelítésének.

A TF-en tartandó Konferencia résztvevői külföldi és hazai úszásoktatók, egyetemi oktatók, testnevelő tanárok, utánpótlás edzők. A TF Úszás és Vízi Sportok Tanszéke eddig 20 Úszásoktatói Konferenciát rendezett a hazai szakembereknek, s a LEN elismerését jelenti, hogy a TF-et, az Úszás Tanszéket bízta meg az első Nemzetközi Konferencia lebonyolításával.

A Konferencia „1st LEN Learn to Swim Seminar 2011, Budapest (HUN)” néven az idei program európai regisztrált eseménye.

A Konferencia tekintélyét mutatja, hogy  részvételi szándékát jelezte:

 • Nory Kruechten, a LEN elnöke
 • Soeren Korbo, a LEN Úszó Bizottságának elnöke
 • Szakadáti László, a LEN Iroda igazgatója.
A Konferencia időpontja: 2011. április 16-17.
 • 2011. ápr. 16., 9.00 – 17.00 óra
 • 2011. ápr. 17., 9.00  -  11.00 óra
Helye: Testnevelési Egyetem Budapest, XII. ker. Alkotás u. 44.  AULA

Jelentkezés, regisztráció: 8.00 - 9.00 óráig az AULA előterében.

Program

2011. április 16.

 • Boro Strubelj (Szlovénia): A jelenleg alkalmazott úszásoktatási rendszer Szlovéniában.
 • Jon Glenn (Anglia): Az úszás tanítás Nemzeti Programja, elvei és végrehajtása.
 • Nikolai Nordsborg (Dánia): Alapfokú úszástanítás Dániában
 • Nicole Hoogwerf (Hollandia): Hasznos gyakorlatok – Nemzeti Programok Hollandiában
 • Nicolai Nordsborg (Dánia): Egyesületi oktatók képzése a Dán Úszó Szövetség által.
 • Boro Strubelj (Szlovénia): Úszásban alkalmazott ügyességi gyakorlatok.
 • Jon Glenn (Anglia): Iskolai úszás magas szintű programja, elvei és azok végrehajtása.
 • Nicole Hoogwerf (Hollandia): „Készen állunk a rajtra?” – A Holland Úszó Szövetség programja (előadás és videó).
 • Sós Csaba: Rajt, forduló és célba érkezés oktatása (előadás és videó).
 • Egressy János: A hajlékonyság, erő és egyensúly fejlesztése fiatalkorú úszókkal, speciális szárazföldi gyakorlatokkal (előadás és videó)
 • Tóth Ákos: A mellúszás oktatásmódszertana (előadás és videó)
2011. április 17.

 • DVD és fim bemutató: 10-12 perces anyagok bemutatására van lehetőség! Kérjük, hogy akinek szándéka van DVD-t, videót készíteni és bemutatni az úszásoktatás bármely területéről (oktatásmódszer, játékok, helyi érdekességek, különlegességek, uszodai etűd, történetek feldolgozása, gyermek,oktató típusok bemutatása, stb.), az 2011. február 12-ig jelezze szándékát Dr. Tóth Ákosnak: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 • A Konferencia tapasztalatainak összegzése
Egyéb:
 • A Konferencia hivatalos nyelve angol, szinkrontolmácsolás biztosított.
 • A konferencia alatt kedvezményes könyv- és DVD vásárlásra van lehetőség!
 • A Konferencián lehetőség van az úszásoktatói licenszek megújítására. Az oktatói licenszet  ápr.17-én, az utolsó előadás után vehetik át az előadócsarnokban az edzői végzettséget igazoló dokumentum felmutatásával (testnevelő tanári, szakedzői, sportedzői oklevél).
Részvételi díj: 6.000 Ft, amely magában foglalja a szünetekben rendelkezésre álló kávét, üdítőt. Igény esetén április 16-án tudunk ebédet biztosítani (1500 Ft). Kérjük, hogy a jelentkezési lapon jelezze szándékát. A részvételi díjról a helyszínen számlát adunk.

A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Jelentkezési lap letöltése: DOC | PDF

Kérjük, a jelentkezési lapot 2011. március 19-ig az alábbi címre visszaküldeni szíveskedjék:

TF Úszás Tanszék Fekete Ibolya 1123 Budapest, Alkotás u.44. vagy emailben:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyárfás Tamás MUSZ elnök

Dr. Tihanyi József TF dékán

Soeren Korbo LEN TSC elnök

Dr. Kozsla Tibor TF Nemzetközi és Stratégiai igazgató

Dr. Tóth Ákos TF ny. tanszékvezető

Dr. Sós Csaba TF tanszékvezető