Testnevelés szakos pedagógus a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban

A Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium nem csak tanulásról szól, hanem arról is, hogy kibontakozzunk minden téren!

Tudod, ahol a diákok nem csak az agyukkal, de a szívükkel és az izmaikkal is gondolkodnak! Itt tényleg olyan kimagasló minőségű sportlétesítmények várnak, hogy az embernek rögtön kedve lenne megmutatni, mire képes egy kosárlabdapályán vagy épp a futópályán!

Az iskola sporttagozata nem csak tanulásra, hanem játékra is fókuszál. Na meg persze arra, hogy egymást támogassuk és ösztönözzük a legjobbra. Itt a diákversenyek nem csak az osztályteremben dőlnek el, hanem a sportpályán is!

A sporttanárok itt nem csak tanítanak, hanem inspirálnak is! Fiatalok, energikusak és mindig nyitottak az új kihívásokra. Azért van az, hogy már kétszer is elhoztuk a Diákolimpia Ország Legjobb Iskolája címet!

Most pedig olyan testnevelő-edzőt keresünk, aki nem csak a játékot, de az embereket is fejleszteni akarja. Kosárlabda edzők figyelem! De ha te inkább az atlétikában vagy a szertornában érzed otthon magad, akkor is szívesen látunk!

És ha épp azt gondolod, hogy még kevésbé vagy tapasztalt, ne aggódj! Gyakornokként is várunk, és segítünk neked megtalálni az utad a sportpályákon!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!