Fiatal Sporttudósok X. Országos Kongresszusa
2022. október 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2022-ben immár tizedik alkalommal rendez országos sporttudományi kongresszust a Magyar Sporttudományi Társaság, a 36 évesnél fiatalabb sportszakemberek részére. A rendezvény fő célja, hogy a fiatal magyar sporttudósok bemutathassák már befejezett kutatásaik eredményeit kollégáik és a szakma más hazai képviselői előtt, illetve publikációs lehetőséget kínálnak a Magyar Sporttudományi Szemlében.

 Fiatal Sporttudósok X. Országos Kongresszusa

A kongresszus nyelve magyar. A kongresszuson szóbeli előadásokra (10’+3’) és rövid szóbeli prezentációkra (poszter 7’+2’) van lehetőség. (Egy szerző csak egy elsőszerzős előadást tarthat.) Az előadások témaköre nyitott, a sporttudomány bármely területéről beadható. Az előadások szerkesztett anyagából a közlési feltételeknek megfelelően elkészített tanulmányok közlésére − pozitív lektori vélemény esetén − lehetőséget adunk a Magyar Sporttudományi Szemlében. A regisztráció és az absztraktok beküldése e-mailben történik.

A szerzők részére a regisztráció és a megfelelő tagolással megírt, maximum 3 000 karakterű absztraktok beküldésének határideje: 2022. október 24.

A Kongresszus Tudományos Bizottsága által elfogadott előadások összefoglalóját (absztrakt) megjelentetjük a Magyar Sporttudományi Szemlében. A Kongresszus Tudományos Bizottsága a jelentkezés befogadásáról szóló döntéséről október 31-ig értesítést küld, és fenntartja magának a jogot, hogy a jelentkezések száma és szakmai indokok alapján az előadásokra jelentkezőket átsorolja a rövid szóbeli prezentálók sorába. A döntés elfogadásáról kérjük a jelentkezési lapon nyilatkozni szíveskedjenek. 

Bővebben >>>

Jelentkezési lap >>>

Absztarkt minta >>>

Poszter minta >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!