XXIII. Tavaszi Szél Konferencia
2020. február 26.Doktori Iskola

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) örömmel értesíti a doktoranduszokat, doktorjelölteket, fiatal kutatókat, mesterszakos hallgatókat, hogy 2020. május 1-3 között a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködésben ismét megrendezi a Tavaszi Szél elnevezésű multidiszciplináris, tudományos konferenciáját.

XXIII. Tavaszi Szél Konferencia

A DOSZ a 2020. évi Tavaszi Szél Konferencia szervezésekor a korábbi években megszokottak szerint, a „fiatal magyar kutatók és doktoranduszok világtalálkozóját” magyar, illetve angol munkanyelvű rendezvényként hirdeti meg. A rendezvény ezúttal hagyományteremtő jelleggel önálló tematikával rendelkezik, a Mesterséges Intelligencia és a tudomány köré épülnek kulturális és szakmai programjai.

A konferencián történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció elsőkörben egy minimum 1800, maximum 3600 karakter terjedelmű absztrakt benyújtásával válik érvényessé. Az absztrakt kötelező használatú sablonja és formai követelménye a regisztrációs felületről tölthető le. Az absztrakt feltöltése csak a regisztrációs felületen keresztül lehetséges a regisztráció mellékleteként, emailben és egyéb kommunikációs csatornán a szervezőknek nem áll módjukban kezelni a jelentkezéseket.

A jelentkezés és absztraktok leadási határideje: 2020. március 8. 23:59

Bővebb információ a DOSZ honlapján >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!