Az Ultrabalatonon és az EU-futáson szurkoltak a TFSE cheerleaderei
2023. május 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ezúttal nem kosárlabda- vagy labdarúgó-mérkőzés szünetében, hanem két jelentős futóeseményen biztatták a résztvevőket a TFSE pomponosai.

Kétezer-huszonhárom május 7-e emlékezetes napként vonul be a TFSE cheerleaderei életébe: 22 sportolónk két nagy futóversenyen, öt különböző helyszínén lelkesítették a jelenlévőket.

Budapesten a 19 kilométeres EU-futás rajtjának és céljának helyszínén, a Szabadság téren már a bemelegítésnél közreműködtek a cheerleaderek, majd a váltópontokon és a rakparton is elfoglalták helyüket. A lelkes csapat tagjai hangosan szurkolva, pomponokkal és táblákkal a kezükben igyekeztek erőt adni a távval küzdő futóknak.

2023.05.07. Európa napi futóverseny képei.

Csapatunk természetesen az ikonikus futóviadalon, az Ultrabalatonon is jelen volt. Már reggel 7 órától ott táncoltak a Balatonkerülő nagyobb állomásain, azaz Siófokon, Zamárdiban, Balatonkenesén, Balatonfűzfőn és Balatonfüreden.

A mostani sikerből kiindulva bízunk benne, hogy a későbbiekben még több futóversenyen is ott lehetünk, és szurkolhatunk az elszánt szabadidő-sportolóknak.

Címkék: TFSE,cheerleader
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!