Nagyszabású konferencia hitről, vallásról, sportról
2021. szeptember 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hit/Vallás – Sport elnevezéssel nagyszabású konferenciát rendez a Magyar Sporttudományi Társaság szeptember 28-án, kedden 10 és 15 óra között a Magyar Sport Háza (Budapest, Istvánmezei út. 1-3.) I. emeleti előadótermében.

Nagyszabású konferencia hitről, vallásról, sportról

A meghirdetett témában előadást tart Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, Fabiny Tamás evangélikus püspök, Németh Norbert, a római Pápai Magyar Egyházi Intézet rektora, diplomata, aki egyházi tanácsos Magyarország Vatikáni Nagykövetségén, továbbá P. Holczinger Ferenc SJ, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium igazgatója, Radnóti Zoltán rabbi és Györfi János, a Magyar Sporttudományi Társaság alelnöke, a Testnevelési Egyetem stratégiai főtanácsadója.

14.15-től kerül sor a kerekasztal-beszélgetésre az olimpikonokkal hitről, vallásról és sportról Fazekas-Gondos Flóra műugró, Gémesi Csanád olimpiai bronzérmes kardvívó, Harsányi Gergő olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó és Pigniczki Fanni RG-versenyző részvételével.

A konferencia zárásaként kihirdetik a Hit/Vallás – Sport – Tudomány 2021 országos fotópályázat eredményét.

A járványhelyzet miatt az eseményt csak érvényes védettségi igazolással lehet látogatni. A részvétel ingyenes, de a várható nagy érdeklődésre tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje szeptember 27., 14 óra, jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!