Folytatódik a konferenciasorozat
2018. október 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem „Sporttal a fizikai és mentális egészségért” címmel támogatást nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „5.2.5-18 Társadalmi innovációk – új módszerek kidolgozása” elnevezésű kiírása keretében, az Európai Unió finanszírozásával.

Az innovációs program átfogó célja, hogy a sport, mint módszertani elem alkalmazásával javítsa a fizikai és mentális egészséget olyan célcsoportok körében, akik a társadalom valamilyen nehézségekkel – így például tanulási vagy beilleszkedési nehézséggel – vagy már meglévő egészségügyi, szociális problémákkal küzdő rétegéhez tartoznak, valamint elősegítse ezen problémák előfordulásának megelőzését.

A projekt keretében valósul meg a „Sporttal a fizikai és mentális egészségért” című konferenciasorozat, amelynek második és harmadik konferenciájára ezúton tisztelettel meghívom Önt és munkatársait!

A konferencián előadások és gyakorlati foglalkozások keretében a résztvevők innovatív megközelítésekkel és módszerekkel ismerkedhetnek meg a sport és a mozgás különböző célcsoportok egészségfejlesztésében betöltött szerepe kapcsán, amelyeket a gyakorlatban is tudnak alkalmazni, ezáltal gazdagítva meglevő módszertani eszközeiket.

  • A második konferencia időpontja: 2018. október 30. kedd, 11:00-16:00
  • A harmadik konferencia időpontja: 2018. november 14. szerda, 11:00-15:30
  • A konferencia helyszíne: Testnevelési Egyetem, 1123 Budapest, Alkotás utca 44. új, K épület

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Program

  • Sporttal a fizikai és mentális egészségért II. >>>
  • Sporttal a fizikai és mentális egészségért III. >>>

(a jelentkezési időszak lezárult)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!