Sportinnovációs kerekasztal 2019
2019. április 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Sporttudományi Társaság és annak Sportinnovációs Szakbizottsága tisztelettel meghívja a Sporthoz kapcsolódó innovációk 2019 című konferenciára és kerekasztal-beszélgetésre.

Sportinnovációs kerekasztal 2019

Az eseményre a Magyar Sport Háza földszinti konferenciatermében (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) április 11-én (csütörtök) kerül sor 14:00 és 17:00 óra között. A program keretében Innováció a sportban címmel előadást tart a Testnevelési Egyetem részéről Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos egyetemi tanár, a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke, valamint Györfi János, az MSTT Sportinnovációs Szakbizottság elnöke, aki a sportinnováció emberi és közösségi hátteréről beszél.

A vitaindító előadásokban olyan kiváló előadók, szakemberek osztják meg gondolataikat, mint Hild Imre, a Magyar Innovációs Szövetség Startup Tagozatának elnöke, aki az „Innováció és Startup” összefüggéseiről beszél, míg Kerülő Balázs, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Smart divízióigazgatója pedig az Innováció és K + F tevékenység kapcsolatáról tart előadást. A vitaindító előadásokat az érdeklődőkkel folytatott kerekasztal-beszélgetés, eszmecsere zárja le.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció: 2019. április 11-én 10 óráig Bendiner Nóránál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36-30-991-0203

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!