A magyar sport belülről: Labdarúgás
2019. december 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A magyar sport belülről eseménysorozat idei utolsó állomása alkalmával Magyarország legnagyobb országos sportági szakszövetsége, a Magyar Labdarúgó-szövetség munkatársai látogattak el egyetemünkre november 28-án.

A magyar sport belülről: Labdarúgás

A Prof. Dr. Géczi Gábor moderálásával zajló beszélgetés során Dr. Gudra Tamás gazdasági igazgató mutatta be az MLSZ szervezeti felépítését, működését és munkarendjét. Dr. Barczi Róbert versenyigazgató arról beszélt, hogy milyen feladatokat ró a szövetség munkatársaira a hétvégenkénti több ezer mérkőzés megszervezése. Sípos Jenő az MLSZ szóvivője elmondta, hogy rengeteg megkeresést kap a szövetség a sport legkülönbözőbb képviselőitől. Kiemelte, hogy a szövetség kommunikációjának minden esetben a magyar labdarúgás érdekeit kell szolgálnia. Mindannyian hangsúlyozták, hogy az MLSZ munkatársainak jól kell kombinálniuk a piaci és a sportági gondolkodásmódokat.

A magyar sport belülről: Labdarúgás

A hallgatóktól is számos kérdés érkezett, amelyek a szövetség az utánpótlással kapcsolatos sportszakmai és versenyszervezési feladataira irányultak leginkább. Érdekes diskurzus alakult ki, amelynek végül a rendelkezésre álló idő lejárta vetett véget. A Sportmenedzsment Tanszék jövőre is folytatja az eseménysorozatot a magyar sport további szereplőivel.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!