Felhívás Alumni tagok és hallgatók számára
2020. április 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TE Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Irodája felhívást intézett az intézményünkben végzett testkulturális szakemberekhez. A levélből kiderül, hogy most mindenki számára fontos a környezetünkben élők testi-lelki egészségének támogatása, ezért a TF-es szakemberek segítségével lehet erősíteni a karanténba kényszerülő családokat, időseket.

Kedves Alumni tagok, kedves hallgatók!

Testkulturális szakemberekként számunkra most is kiemelten fontos a környezetünkben élők testi-lelki egészségének támogatása, ezért a segítségetekkel szeretnénk mozgásos ötletekkel erősíteni a karanténba kényszerülő családokat, időseket.

Arra kérünk titeket, hogy küldjetek nekünk rövid, 4-5 perces videóösszeállítást otthoni környezetben könnyen elérhető eszközökkel vagy eszköz nélkül végezhető gyakorlatokról.

A beérkező anyagokból szakmai bizottság választja ki, melyeket népszerűsítjük a Testnevelési Egyetem online platformjain is.

Fő szempontok:

  • A célközönség számára pozitív kisugárzás.
  • Könnyen követhető és végrehajtható gyakorlatok.
  • Mondjátok el a videókban a gyakorlatok célját, hatását!
  • Emeljétek ki, hogy a szükséges testtartás, légzés és mozgás dinamika hogyan érhető el!

Kategóriák:

  • A leginkább veszélyeztetett korosztály egészségtámogatása.
  • A rekreációs minimumot el nem érő fizikai aktivitással élő, diagnosztizált krónikus betegségben nem szenvedő középkorúak egészségtámogatása.
  • Nem sportoló, diagnosztizált krónikus betegségben nem szenvedő gyerekek és fiatal felnőttek egészségtámogatása.

Várjuk jelentkezéseteket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy keressetek minket a Facebookon!

Köszönettel:
az AKSI csapata

Felhívás kis videók készítésére

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!